VILL DU BLI EN AV OSS?

Är du en talang inom strategi, teknik eller kommunikation? Välkommen! Hos oss kan du räkna med att vara med och digitalisera och transformera spännande delar av svenskt näringsliv. Du kan exempelvis projektleda utvecklingsteam, ta fram nya applikationer, bygga eller testa tekniska lösningar. Alltid inom viktiga områden såsom sjukvård, handel, telekom, automotive eller industri. Och du gör det tillsammans med de bästa kollegorna. Det finns även ett stort och äkta samhällsengagemang inom Sigma. Vi bryr oss om varandra och vi bryr oss om vår omvärld. Vårt mål är att bli Sveriges mest framgångsrika IT-konsultbolag. Vill du vara med?

VÅRA VÄRDERINGAR

På Sigma arbetar vi hårt för att göra saker bättre. Det gäller inte enbart Sigmas affärer. Vi går in med samma beslutsamhet och driv när det gäller vårt engagemang i samhället – både nära och långt bort. Vi driver både Sigma och samhället framåt genom att skapa nya innovativa idéer, hitta bättre lösningar, hjälpa varandra och dela med oss av vår kunskap.

ATT JOBBA PÅ SIGMA

Vi som jobbar på Sigma älskar vårt arbete och har handlingskraft och kompetens att varje dag leverera fantastiska resultat. Samtidigt har vi roligt tillsammans, känner stolthet och delar med oss av vår kunskap och glädje.

LEDIGA JOBB

Det går bra för oss och uppdragen blir bara fler och fler. Under de närmaste åren kommer vi att skapa arbetstillfällen för minst tusen IT-talanger. Och vi behöver dig.

Här hittar du alla jobbmöjligheter hos oss just nu.

Ansök redan idag!

VÅRA KUNDER

Kundernas behov är våra behov och vi gör allt för att hjälpa dem förbättra sin position och öka sin konkurrenskraft. De litar på oss och visar det genom att ge oss förnyat förtroende, gång på gång. Därför är kundernas framgång även vår framgång. Våra kunder finns inom industri, sjukvård, banker, skola, ja överallt behövs nya IT-lösningar. Det gör att du på Sigma får jobba tillsammans med de absolut bästa kollegorna för de främsta organisationerna och företagen i Sverige och i andra länder.

Värmevärden

Läs om Sigmas helhetsåtagande med ansvar för all Värmevärdens IT, från publik webb till mätvärdes- och kunddebiteringssystem. En långvarig relation som ger effektiva lösningar.

Folksam

Ett intranät som möter medarbetarens behov av information och underlättar arbetet när tempot är högt och kundkontakterna många. Det var utgångspunkterna när Bool by Sigma skapade Folksams intranät med hjälp av plattformen Core, baserad på SharePoint.

Envac

För över 50 år sedan skapade Envac ett unikt system för hantering av sopor genom vakuumteknik. På Sigma är vi stolta över att leverera IT för övervakning av de hypermoderna sopsugssystem som idag erövrat stora delar av världen.

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se