OM OSS

Vi leder den digitala revolutionen framåt och för oss finns bara de högsta ambitionerna. Vi ger oss inte förrän vi hittar de smartaste lösningarna, antar de mest spännande utmaningarna och jobbar med de bästa människorna. Vi är ett starkt och snabbt växande IT-konsultföretag som hjälper våra kunder med nyskapande lösningar varje dag. Det har vi gjort sedan internets barndom. På vägen har vi byggt en stark och passionerad företagskultur, som bottnar i visionen om en bättre morgondag. Något vi är otroligt stolta över!

TOMORROW IS NOW

Vi tänker långsiktigt. Vi söker de vassaste medarbetarna, som kan skapa de bästa tjänsterna och driva utvecklingen framåt. I vår Tomorrow strategi allt från framtidsspaningar till innovationsstöd och mycket annat spännande. Vi är förändring som driver utvecklingen framåt. Vi vill helt enkelt mer!

CARE OF TOMORROW

Vi tror på något större än oss själva, vi tror att vi tillsammans kan skapa en bättre morgondag. Den morgondag som vi vill leva i. Att hitta den smartaste lösningen handlar inte bara om affärer. Därför engagerar vi oss i olika områden och tar ett stort socialt ansvar precis som vi tar miljöarbete, kvalitetsarbete och IT-säkerhet på allvar.

VÄRDERINGAR

Våra värderingar och vår kultur är det som är skillnaden som gör skillnad. För oss är detta det viktigaste vi har och vi är otroligt stolta över våra värderingar och kultur. Vi älskar det vi gör och får saker att hända. Expect a better tomorrow!

LEDNING

Ambitionen att bli det mest framgångsrika IT-företaget är hög. Då krävs det en ledningsgrupp med passion och handlingskraft som har örat mot marken och snabbt kan fatta rätt beslut. Som ett familjeägt företag äger vi själva vår strategi och kan investera mot långsiktiga mål.

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se