Sigma Smart Women Society Göteborg

Välkommen på inspirerande nätverksträff i Helsingborg!

Första nätverksträffen med Sigma Smart Women Society är den
25 oktober kl. 17.00.

På premiärkvällen kommer två mycket inspirerande talare att berätta om sina erfarenheter, framgångar och utmaningar: Sophia Järnåsen, försäljnings- och marknadsansvarig på Elite Hotels i Helsingborg och Annette Melander Berg, näringslivsdirektör i Helsingborgs stad.

Vi ses på Sigmas kontor, Järnvägsgatan 55, Helsingborg

Läs mer och anmäl dig i formuläret nedan.

Det är dina vanor och attityd som styr sista raden

Sophia Järnåsen, som är försäljnings- och marknadsansvarig på Elite Hotels Helsingborg, har fyllt sitt liv till bristningsgränsen. Ett ständigt jagande efter äventyr och prestation har fört henne från att arbeta som bl a cowboy i Australien tillbaka till Sverige och IT-branchen. Att vara högpresterande ensam tjej i ett snabbt växande IT-bolag krävde tillslut för mycket och fallet in i ätstörning blev oundvikligt. Sophia kommer att dela med sig av sina egna erfarenheter hur man lyckas skapa vanor och en sund attityd och hur hon lärt sig leda sig själv på ett hållbart sätt. Hennes föreläsning kommer även beröra konsekvensen av när en arbetsgivare inte bara kräver utan även står fast vid en anställd som faller.


Från stora organisationer till startups: framgångsfaktorer och fällor

Annette Melander Berg är näringslivsdirektör i Helsingborgs stad. Hon har arbetat med sälj, marknadsföring och kundrelationer i hela sitt yrkesverksamma liv i både stora och små organisationer. Som konsult i eget företag har hon bland annat haft uppdraget som ansvarig för Tillväxtkapital på Connect Sverige Region Syd, med fokus på startups och deras behov av externt kapital för att växa. Annette brinner för Helsingborg och för företagsamhet och entreprenörskap. Hon kommer att prata om sina erfarenheten och lärdomar av att ha arbetat med allt från stora organisationer till startups. Hon kommer även att prata om viktiga framgångsfaktorer och fällor och hur hon har nytta av dessa erfarenheter i sin yrkesroll.

Agenda

17:00 Dörrarna öppnas, registrering & välkomstdrink

17:45 Start

Sophia Järnåsen, försäljnings- och marknadsansvarig på Elite Hotels Helsingborg

Annette Melander-Berg, Näringslivsdirektör Helsingborg Stad

19:00 Mat, dryck och mingel

Varmt välkommen att nätverka med oss!

Anmäl dig här

Anmälan är nu stängd!

Är du ute i sista minuten och vill komma så skicka ett mail till jenny.maxeus@sigma.se så ska vi se om det går att ordna en plats ändå.

Maila sigmasmartwomensociety@sigma.se om du har några frågor om eventet.

Sigma Smart Women Society är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se