SSWS_webbheader_Helsingborg_20190314

Välkommen på inspirerande nätverksträff i Helsingborg!

Inspirerande nätverksträff med Sigma Smart Women Society den 14 mars 2019 kl 16.30.

Kvällens talare är tre fantastiska kvinnor:
Catarina Englund, Global Sustainability Innovation Manager inom IKEA Group
Linda Vrbanac, Kommunikatör på Maverick by Sigma
Anna Crona, Innovation Management Consultant på Sigma ITC

Vi ses på Sigmas kontor, Järnvägsgatan 55, Helsingborg

Läs mer och anmäl dig i formuläret nedan.

Innovation som gör gott

Catarina Englund har ägnat en stor del av sitt yrkesverksamma liv åt innovation inom livsmedel och har arbetat med flera stora internationella företag, som exempelvis Nestlé, HJ Heinz och Leaf/Cloetta.

I sin roll som Global Sustainability Innovation Manager inom IKEA, driver hon frågor kring hållbar matproduktion och konsumtion; Hur kan vi med hjälp av innovation minska matsvinn, skapa hälsosam god mat och samtidigt inspirera människor till en mer hållbar livsstil? Catarina ger oss en inblick i IKEA:s hållbarhetsstrategi ”People & Planet Positive” och spännande initiativ som urban odling och nya växtbaserade proteinkällor.

Hör Catarina berätta om sin mångsidiga karriär där innovation och hållbar matproduktion präglat hennes resa och val.


Ledarskap över generationsgränser

Anna Crona har en bakgrund inom design och entreprenörskap i större bolag, och ett stort intresse för de utmaningar som etablerade bolag har kopplat till att driva innovation.

Tillsammans med Sigmas innovationsteam driver hon acceleratorprogrammet för DreamBig – en global entreprenör- och innovationstävling inom området digitalisering och tech. Anna har också hjälp Jeppesen att etablera ett innovationsprogram för nyutexaminerade och faciliterar workshops på temat generationsledarskap för bland annat Volvo Cars. 

Generationsledarskap är även temat för Annas föreläsning.  Olika generationer har olika krav och förväntningar för att trivas och prestera - något som utmanar hur vi leder de människor som är kärnan i våra verksamheter. Anna kommer prata om hur vi ser på varandra och oss själva över generationsgränserna, och diskutera vad som är framtidens ledarskap. 

Hur du skapar en bra story

Linda Vrbanac lever för att skapa historier – När jag blir gammal vill jag ha massor av fantastiska historier att berätta om för barnbarnen.

Efter att ha bott i flera olika länder och skaffat sig en master i strategisk kommunikation, har Linda uppnått flera av sina drömmar – allt från att jobba internationellt som kommunikationsansvarig på IKEA och vandrat längs Santiago de Compostela, till att nu leda team och kommunikationsprojekt på Maverick by Sigma och samla mod inför ett fallskärmshopp.

Med fler än 10 år i branschen har Linda jobbat med berättande i olika former. ”Att kommunicera med människor är inte detsamma som att koppla till dem på en känslomässig nivå”, menar Linda och hon kommer här att ge sina bästa tips på hur man kan skapa kommunikation som berör, fastnar och skapar mening för dina mottagare.

Agenda

16:30 Dörrarna öppnas, registrering & välkomstdrink

17:30 Start

Catarina Englund
Anna Crona
Linda Vrbanac 

19:00 Mat, dryck och nätverkande

Varmt välkommen att nätverka med oss!

Anmäl dig här

Anmälan är nu stängd!

Är du ute i sista minuten och vill komma så skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se så ska vi se om det går att ordna en plats ändå. Ange i så fall "Helsingborg" i ämnesraden.

Maila samma adress om du har några frågor om eventet.

Genom att anmäla dig godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Ibland fotograferar och filmar vi på våra event. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer kan du meddela detta när du kommer dit. 

 

Sigma Smart Women Society är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se