uc-start

UNIFIED COMMERCE - ETT EKOSYSTEM FÖR DIGITAL HANDEL

Vi är en specialistenhet inom Sigma som levererar allt du behöver för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla alla system som rör digital handel och kunddialog till ett ekosystem som ger en sömlös upplevelse för alla inblandade.

E-handel

Vi hjälper till att skapa framtidssäkrade, användarvänliga nätbutiker som ger köplust. Vi är experter på allt från analys och implementation till förvaltning, support och drift. Vi kan både den tekniska och affärsmässiga biten och vi vet vilka tekniker som bäst stödjer just er strategi.

PIM

Sigma har Skandinaviens mest erfarna konsulter inom PIM (Product Information Management). Våra specialister har mångårig erfarenhet av affärsutveckling, strategier, verktyg, processer, integrationer, governance och standarder för central PIM.

MDM

Sigma har Skandinaviens mest erfarna konsulter inom MDM (Master Data Management). Våra specialister har mångårig erfarenhet av affärsutveckling, strategier, verktyg, processer, integrationer, governance och standarder för central MDM.

Unified Commerce

Unified Commerce innebär att samordna dina system så att samma information finns i alla kanaler samtidigt och unika möjligheter uppstår i processerna mellan dina system.

VI TAR ANSVAR FÖR HELHETEN

Unified Communication

Unified Communication är en plattform för textbaserad multikanalkommunikation med kund eller andra aktörer. Meddelanden kan skapas automatiskt eller manuellt från olika system, och all dialog samlas på ett ställe.

VI SÄTTER IHOP BITARNA

Sigma kan leverera allt du behöver för din digitala handel och dialogen med dina kunder. Vi tar gärna ansvar för helheten. Då kan vi även skapa gemensamma processer mellan system, något som annars kan vara svårt att uppnå. Allt för att ge dig en enklare och effektivare hantering och dina kunder en bättre upplevelse.

Fredrik Axell

Vill du veta mer?

Fredrik Axell
Business Area Manager
fredrik.axell@sigma.se 
+46 730 700 156

Kontakta oss