SIGMAS INSPIRATIONSDAG I STOCKHOLM

Sverige är världsledande inom digital transformation. Det ger oändliga möjligheter, men innebär även helt nya hot. Cyberattackerna ökar och angreppssätten blir mer komplexa. Dagens cyberhot kommer dock inte från yttre rymden utan från helt andra håll. Vilka är de största riskerna just nu? Vad kan du göra för att skydda företagets information och kundernas integritet? Det och mycket mer får du veta på inspirationsdagen. Vi är fantastiskt glada att kunna presentera talare från Microsoft, Anticimex och H&M, som alla är experter när det gäller informationssäkerhet.

Välkommen att under en förmiddag ta del av all den erfarenhet och kunskap våra talare delar med sig av.

När: 21 november 2019, kl 8:00–12:45, inkl frukost och lunch
Var: 
Sigmas kontor, Valhallavägen 117G, Stockholm
Osa: senast den 19 november

KEYNOTE: Daniel Akenine

National Technical Officer, Microsoft

ATT VARA SÄKER I EN OSÄKER VÄRLD

I en värld där vi lever med en känsla av alltmer osäkerhet, fler falska nyheter, nya deepfakes och dagliga intrångsförsök så finns det också ljuspunkter och nya idéer. Hur ska vi skapa ett förtroende för digitala tjänster i framtiden?

Daniel Akenine är fysiker, föreläsare, författare och tidigare hjärnforskare på Karolinska Institutet. Han arbetar som teknik- och säkerhetschef på Microsoft och blev 2015 utsedd till en av världens främsta experter inom IT-arkitektur. Daniel är också en av tio ledamöter i regeringens digitaliseringsråd samt romanförfattare med den senaste boken ”11 gram sanning” om hur ”fake news” kan användas för att manipulera vår värld.

KEYNOTE: Ulf Eripe

CTO, Anticimex

DIGITAL SKADEDJURSKONTROLL – DYGNET RUNT

Uppkopplade och giftfria råttfällor, datadrivna insikter och stora kostnadsbesparingar. Med hjälp av en ny molnplattform har Anticimex skapat framtidens råttfällor där datasäkerhet, analys och förutseende är ledorden.

Ulf Eripe, CTO på Anticimex, berättar om fördelarna med internetuppkopplad skadedjursbekämpning och hur företaget, som är världens fjärde största inom skadedjurskontroll, anpassar sig till den digitala världen med hjälp av IoT. Ulf har en Master i Electrical and Electronics Engineering från London South Bank University. Ulf har tidigare även varit produktutvecklingschef och teknikchef på Xylem.

Keynote: Sandra Elvin

Head of IT Security, H&M

RESAN FRÅN COMPLIANCE- TILL RISKBASERAD SÄKERHETSHANTERING

Sandra berättar om den transformationsresa som pågår inom avdelningen för IT-säkerhet på H&M Group där man går från compliance processer till ett riskbaserat arbetssätt.

Sandra Elvin, är Head of IT Security på H&M och har erfarenhet från de flesta områden inom IT. Sandra har tidigare arbetat i både privat och offentlig sektorn, bl a som chef för Enterprise IT Infrastructure på Ericsson och som informationssäkerhetsansvarig på Sundbybergs Stad.

Agenda

8:00–8:30 Registrering och frukostmacka

8:30–8:45 Inledning: Lars Kry, VD Sigma IT

8:45–9:30 Keynote: Daniel Akenine, Microsoft

9:30–10:15 Keynote: Ulf Eripe, Anticimex

10:15–10:45 Fika & mingel

10:45–11:30 Keynote: Sandra Elvin, H&M

11:30–11:45 Wrap up

11:45–12:45 Lunch

Anmälan

Anmälan är nu stängd.

Välkommen till en inspirerande förmiddag kring IT och Cybersäkerhet!

När: 21 november 2019, kl 8:00 – 12:45, inkl frukost och lunch
Var: Sigmas kontor, Valhallavägen 117G, Stockholm

Eventet är kostnadsfritt (no show-avgift 500 kr).

Ibland fotograferar och filmar vi på våra event. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer kan du meddela detta när du kommer dit. Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Genom att anmäla dig godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.