VAR MED OCH PÅVERKA FRAMTIDEN

Världen förändras i snabb takt och vi är med och driver den digitala transformationen för att skapa en bättre morgondag. Är du student eller nyexaminerad och vill jobba med framtidens mjukvara och utveckling? Vill du vara med och påverka hur vi använder IT i vårt samhälle? Gillar du variation och utmaningar? Bra, då har du kommit rätt! På Sigma jobbar vi med teknik i framkant och innovationer som exempel förarlösa bilar och världsledande e-hälsa för några av de största och mest välkända företagen som driver samhällsutvecklingen i Sverige och internationellt.

Hos oss är du vår viktigaste tillgång. Här får du jobba med din passion, lära av erfarna kollegor och tillsammans med din chef skapa en utvecklingsplan framåt för att din fulla potential ska blomma.

HAR DU RÄTTA VILJAN?

Vi förväntar oss inte att du ska kunna allt, men vi förväntar oss att du är nyfiken på ny teknik, har viljan att lära och dela med dig av din kunskap till andra. Vi vill att du ska känna dig bekväm hos oss, våga fråga och göra fel – det är så utveckling sker. Du har alltid erfarna kollegor runt omkring dig och vi hjälper varandra att lösa de utmaningar som vi möter varje dag.

Vilken roll passar dig?

Vi på Sigma jobbar med avancerad utveckling. Våra medarbetare trivs i konsultrollen eftersom den är utmanande, varierande och rolig. Som nyutexaminerad skickas du inte ut på uppdrag utan att vara väl förberedd. Det är viktigt att du känner dig trygg när du ska till din första kund. Våra uppdrag är ofta minst sex månader, i många fall längre. Eftersom vi rekryterar konsulter både för anställning hos oss på Sigma och andra företag har vi en unik möjlighet att hitta en roll och ett uppdrag som passar just dig.

Tomorrow Talent

På Sigma kan du nå dina drömmar! Sigmas vision är Expect a better tomorrow. Det gäller för våra kunder, våra anställda och för samhället i stort. Världen förändras i snabb takt och vi är med och driver den digitala transformationen för att skapa en bättre morgondag.

Är du en ny IT-talang? Då erbjuder vi dig en unik möjlighet att vara med på framtidens resa och utvecklas i ett konsultbolag som har erfarenhet, kunnande och massor av spännande uppdrag hos de främsta företagen i näringslivet.

I utbildningsprogrammet Tomorrow Talent får du utbildning som varvas med kunduppdrag samt kontinuerlig coachning av en senior konsult som mentor. Är du en Tomorrow Talent

Gratis E-böcker

Välkommen till Sigmas e-bibliotek. Vi erbjuder dig gratis studentlitteratur och fackböcker. Ladda ner hur många du vill.

Ex-jobb på Sigma

Varje år gör ett antal studenter sina ex-jobb hos oss. Är du också intresserad? Hitta våra exjobb under Lediga Jobb eller kontakta Sigma IT på orten där du studerar.

vill du bli representant för sigma på din skola?

Kontakta oss på orten där du studerar.

Vi vill prata med dig!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar någon av våra grymma rekryterare dig!