Träffa våra hjältar!

Sigma Group är en koncern med 4 400 medarbetare i 14 länder med ett omtalat tekniskt know-how. Vi hjälper våra kunder med de kompetenser som behövs för att utveckla nya smarta IT-lösningar. Det handlar om digital innovation eller transformering, produktinnovation, systemutveckling, applikationsförvaltning eller andra områden där vårt kunnande inom teknik, strategi eller kommunikation kommer till sin rätt. Som konsult på Sigma är du med och löser morgondagens problem med teknik som ligger i framkant. Det kallar vi en hjälte!

Per Kündig

Jag har stor frihet i mitt arbete. Ingen dag är den andra lik och det gäller att snabbt hitta nya lösningar. Jag pratar så ofta jag kan med mina kunder, men även med kollegor i Indien, Polen och Ukraina. Att hålla kontakten är viktigt.

 

Olga Akselrad

Att arbeta agilt i team passar mig. Vi kodar, testar och löser problem tillsammans. Jag valde Sigma eftersom vi har samma värdegrund. Engagemanget i Star for Life var avgörande; utbildning ligger mig varmt om hjärtat.

 

Malcolm Kente

Inom programmering lär vi av varandra. Så även här på Sigma – det är en naturlig del av kulturen att dela kunskap. Alla i teamet drar nytta av det och på lång sikt även våra kunder.

 

ALEXANDRA STOCKMAN

Jag har inte varit på någon annan arbetsplats som erbjuder så stora möjligheter. Varje gång du byter uppdrag förbättrar du dina färdigheter. Det får dig att växa.

Malin Bryntesson

För mig är det viktigt att utmana mig själv och överträffa mina mål. Eller som konstnären Hanna Wilke sa: “Having a talent isn't worth much unless you know what to do with it".

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.