Dynamics by Sigma öppnar i Storbritannien

Dynamics by Sigma förstärker sitt erbjudande genom att expandera i Storbritannien.

Som resultat av en stark tillväxt, fortsätter Dynamics by Sigma sin utveckling och expanderar nu sin verksamhet till Storbritannien.

Med gedigen branschkunskap och erfarna konsulter, levererar, utvecklar och hanterar Dynamics by Sigma, Microsoft Dynamics-applikationer på ett sätt som stöder deras kunders sätt att arbeta.

Med en ständigt växande kundbas, har Dynamics by Sigma kontor och medarbetare i Sverige, Indien, Sydamerika och Polen. Nu öppnas även ett kontor i London för att möta behoven på den brittiska marknaden.

Colin_Crow (kopia)"Vi brinner för att hjälpa våra kunder med att vara så effektiva som möjligt, både hemma och på den globala marknaden. Dynamics by Sigma UK kommer att tillhandahålla tjänster över hela Storbritannien, men även internationellt och globalt. Vi fokuserar på företag som är komplexa, internationella och har en önskan att förbättra sin produktion och tillväxt," säger Colin Crow, VD på Dynamics by ​​Sigma UK.

 

Dynamics by Sigma erbjuder konsulttjänster inom affärsrådgivning, implementering och applikationshantering. De hjälper företag inom tillverkning, fältservice och grossistdistribution, att bli starkare, öka intäkterna och förbättra produktiviteten. Några av de ledande erbjudanden inkluderar Microsoft Dynamics 365, Internet of Things, Connected Field Service och Smart Office.

Hilary Stephenson (kopia)Sigma IT driver redan en framgångsrik verksamhet inom UX i Storbritannien. Hilary Stephensen, verkställande direktör där kommenterar: "Det är härligt att Dynamics by ​​Sigma ​​öppnar upp på den brittiska marknaden. Vi kan se omedelbara möjligheter att kunna leverera användarcentrerade och tekniskt innovativa lösningar till nationella och globala företag, genom samarbete över hela vår grupp. Det är fantastiskt att se Sigma-familjen växa på detta sätt och vi ser fram emot att stödja Colin och hans team med den nya satsningen."

Dynamics by Sigma är en del av Sigma Group, med sina rötter i Sverige. Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. De kombinerar passion och teknisk kunskap för att hitta bättre lösningar. Sigma har 4 600 anställda i fjorton länder.

Tack vare Dynamics by Sigmas unika position på marknaden, kan de enkelt involvera Sigmas globala organisation för att ge sina kunder ett betydande och unikt värde.

Från och med den 4 december kommer Dynamics by Sigma i Storbritannien att finnas på Northumberland Avenue 8, London, WC2N 5BY, Storbritannien.

För mer information:

dynamics.sigmaea.co.uk
Telephone: +44 2031 376076

Colin Crow
Managing Director, Dynamics by Sigma UK
colin.crow@sigma.se
+44 791 23 88 722

Beatrice Silow
Kommunikations- och kulturchef, Sigma IT
beatrice.silow@sigma.se
+46 703 79 1506

//2019-12-04