Sigma IT satsar vidare inom R&D Automotive

Sigma IT satsar vidare inom sitt redan expansiva område R&D. Ett av fokusområdena är Automotive där nya tjänster inom Autonomous vehicles, Electromobility och Connectivity i högt tempo driver teknikutvecklingen framåt.

Nèlio Lopes Ramos har rekryterats som affärschef till Sigma IT med fokus på R&D Automotive och ska tillsammans med Ulf Ödesjö och Linda Henriksson fortsätta att expandera affärsenheten.

Nèlio har 13 års erfarenhet inom Automotive och kommer närmast från rollen som Experienced Business Manager på Alten där han fokuserat på Autonomous vehicles och Connectivity och även varit verksam i andra delar inom automotiveområdet.

– Det känns väldigt spännande att få vara med på den resa som Sigma IT gör inom Automotive. Bemötandet från alla på Sigma har varit väldigt positivt och stämmer väl överens med den bild jag redan innan hade om företaget. Att Sigma också jobbar aktivt med mångfald och jämställdhet ligger helt i linje med mina egna värderingar om att skapa en bättre morgondag för både individer och företag. Min plan är att fortsätta utveckla relationer med kunder men också bredda vår kundbas för att uppfylla målet om en ständig och hållbar tillväxt, säger Nèlio Lopes Ramos.

Ulf Ödejsö, Business Area Manager R&D, avslutar:

– Det är med stor glädje som vi välkomnar Nèlio till Sigma IT. Han är precis rätt person för oss med värderingar som stämmer med Sigmas. Hans erfarenheter inom detta spännande och innovativa område är centrala för oss – vi ser fram emot att skapa stordåd tillsammans.

Mer information:

Nèlio Lopes Ramos, Affärschef R&D Automotive, Sigma IT
Tel: +46 707 12 79 80
Mail: nelio.lopesramos@sigma.se

Ulf Ödesjö, Business Area Manager R&D, Sigma IT
Tel: +46 702 14 37 04,
Mail: ulf.odesjo@sigma.se

Beatrice Silow
Kommunikations- och kulturchef, Sigma IT
beatrice.silow@sigma.se
+46 703 79 1506

www.sigmait.se