Maverick på prispallen i Årets Byrå 2019

Maverick by Sigma fortsätter sin framgångsresa och belönades med en bronsplats i tävlingen Årets Byrå. Byrån har vuxit och tävlade denna gång i kategorin Digitalbyråer 50+ Mkr.

Fyra år i rad har Maverick by Sigma varit nominerade i tävlingen Årets Byrå. Då var byrån en Göteborgsbaserad utmanare med 27 anställda. Idag har byrån vuxit och är även etablerad i Stockholm och Malmö med över 80 anställda i de tre städerna. Placeringen i Årets Byrå visar att man på den korta tiden lyckats etablerat sig som en av de ledande digitalbyråerna i Sverige.

– Vi är fantastiskt stolta att än en gång vara på prispallen i Årets Byrå. Det här priset är ett av de finaste man kan få eftersom det är våra kunder som gör bedömningen. Det visar att vi även under vår kraftiga tillväxtfas levererar med kreativ höjd och hög kvalitet, säger Henrik Askervi, ansvarig chef för Maverick by Sigma.

Den 21 februari avgjordes Årets Byrå 2019 på Münchenbryggeriet i Stockholm, i samarbete med Resumé. Tävlingen betraktas som Nordens största branschstudie där man kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer. Cirka 300 kommunikationsbyråer i Sverige och Norden utvärderas av sina kunder. Resultatet baseras på över 4.000 intervjuer.

– Det är oerhört hedrande att få ett kvitto på att kunderna uppskattar vårt arbete för att bidra till en bättre morgondag. Vi är väldigt stolta över det vi gör och detta är ett kvitto på att alla på byrån gör ett strålande arbete och verkligen är delaktiga i framgången, fortsätter Henrik Askervi med eftertryck.

Om Maverick by Sigma:

Maverick är Sigma IT Consultings digitala kommunikationsbyrå och specialister på att lösa kundernas kommunikationsbehov genom digitala strategier och att skapa digitala lösningar med kreativ höjd. Mavericks huvudområden är: Digital Strategy, Change & Learning, Web & Portals och Unified Commerce. www.maverickbysigma.se

Bildtext: Maverick by Sigma – prisutdelningen i Årets Byrå 2019. På bilden från vänster: Håkan Larsson, Linda Woxneborn, Peter Knapp och Henrik Askervi.

För mer information

Henrik Askervi
Head of Maverick by Sigma
Tel 070-689 42 99
henrik.askervi@sigma.se

Beatrice Silow
Kommunikations- och kulturchef på Sigma IT Consulting
Tel 070-379 15 06
beatrice.silow@sigma.se