Sigma IT utses till Microsoft Country Partner of the Year

sv

Sigma IT Group meddelar stolt att de vunnit utmärkelsen Microsoft Country Partner of the Year 2020 i Sverige. Sigma IT tilldelas denna utmärkelse bland globalt erkända Microsoft-partners tack vare sin excellens inom innovation och implementering av kundlösningar baserade på Microsoft-teknik.

– Vi är mycket stolta och hedrade över detta pris, och det känns nästan overkligt med tanke på att det är andra gången som vi utnämns till Country Partner of the year (1:a gången 2016). Det ger ett otroligt energitillskott till alla medarbetare och är ett stort erkännande av att vi är i den absoluta framkanten och levererar innovativa tekniklösningar som gör skillnad för våra kunder, säger Lars Kry VD Sigma IT Group.

Microsoft Partner of the Year är en utnämning som tilldelas de partners som har utvecklat och levererat exceptionella lösningar baserade på Microsoft-teknik under det senaste året. Utmärkelserna utses i flera kategorier där vinnarna koras bland över 3 300 nomineringar från mer än 100 länder över hela världen. Sigma IT Group har fått utnämningen ”Country Partner of the Year” genom att erbjuda ledande tekniklösningar och tjänster i Sverige.

Avgörande för utnämningen är Sigma IT´s djupa know-how och breda erfarenhet inom områden som Business Applications, IoT, Data & AI och Modern Workplace men även det starka samhällsansvar och tydliga vision om en bättre morgondag med ett stort engagemang inom utbildning, jämställdhet och mångfald.

– Det är en ära att tillkännage vinnarna och finalisterna i 2020 Microsoft Partner of the Year Awards, säger Gavriella Schuster, corporate vice president, One Commercial Partner, Microsoft. Dessa partners gör sitt absolut yttersta och levererar tekniklösningar som hanterar de komplexa utmaningar som företag runt om i världen står inför – från att kommunicera och samarbeta virtuellt, till att hjälpa kunderna att nå sin fulla potential med Azure-molntjänster och mer därtill. Det är med stor stolthet som jag gratulerar varje vinnare och finalist.

 

För mer information, kontakta:

Beatrice Silow
Head of Communications & Culture, Sigma IT Group
+46 703 79 15 06
beatrice.silow@sigma.se

Jonas Steffensson
Business Area Manager Business Applications, Sigma IT Group
jonas.steffensson@sigma.se
+46 733 51 4185

David Österlindh
Business Area Manager IoT, Data & AI, Sigma IT Group
david.osterlindh@sigma.se
+46 733 514 842

Susanne Erkenmark
Business Area Manager Worklife, Sigma IT Group
susanne.erkenmark@sigma.se
+46 734 08 29 27

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se