Sigma IT vinner mark och utökar inom R&D i Stockholm

Mattias Frisk, ny Business Unit Manager inom R&D, på Sigma i Stockholm

Mattias Frisk har rekryterats som ansvarig för Sigma ITs verksamhet inom R&D i Stockholm. Tillsammans med experterna i teamet ska de fortsätta att expandera inom R&D-området.

Mattias har lång och gedigen erfarenhet från konsultbranschen. Han har arbetat i över 20 år i branschen och har haft ett flertal ledande roller på olika företag på Stockholmsmarknaden. Dessutom har han även tidigare varit anställd på Sigma.

– Det känns väldigt spännande att få vara med på den resa som Sigma IT gör inom R&D-området. Att få börja på Sigma igen efter så många år känns spännande och jag ser fram emot att fokusera på marknaden i Stockholm. Jag känner att jag har mycket att tillföra med att både rekrytera in nya stjärnor och samtidigt hjälpa våra kunder med att vidareutveckla sin verksamhet, säger Mattias Frisk, Business Unit Manager R&D.

Ulf Ödesjö, Business Area Manager R&D, avslutar:
– Det är med stor glädje som vi välkomnar Mattias tillbaka till vår Stockholmsverksamhet. Den erfarenhet och kompetens som han för med sig är mycket värdefull för vår satsning framåt och jag uppskattar verkligen att vi tillsammans får fortsätta detta bygge och positionera Sigma R&D Stockholm i toppen.

För mer information:

Mattias Frisk
Business Unit Manager R&D Stockholm, Sigma IT
Tel: +46 738 12 47 59
mattias.frisk@sigma.se

Ulf Ödesjö
Business Area Manager R&D, Sigma IT
Tel: +46 702 14 37 04
ulf.odesjo@sigma.se

Beatrice Silow
Kommunikations- och kulturchef, Sigma IT
Tel: +46 703 79 1506
beatrice.silow@sigma.se

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.