Sigma ska bli bäst på IT-rekrytering

Det går bra för Sigma IT Consulting och tillväxtresan fortsätter. Jessica Overgaard har rekryterats som ansvarig för arbetet med att attrahera och rekrytera det stora antal talanger som behövs.

Jessica kommer närmast från en liknande roll på Sector Alarm och innan dess från Randstad. Hon har lång erfarenhet inom rekrytering och employer branding samt en utbildning från USA i Företags- och Organisationspsykologi.

Jessica är chef för Sigma IT Consultings rekryteringsarbete nationellt där flertalet rekryteringskonsulter ingår, och hon rapporterar direkt till vd Lars Kry.

–Jessica kommer med sin gedigna erfarenhet från rekryteringsbranschen bli en stor tillgång för att nå vår målsättning med Sveriges bästa rekrytringsenhet, säger Lars Kry, vd för Sigma IT Consulting. Jessicas stora engagemang och brinnande intresse för rekrytering och employer branding gör henne till en perfekt ledare för vår rekryteringsenhet och vi är mycket glada att Jessica blir en del av vårt team.

–Det känns riktigt inspirerande och roligt att få vara med på och bidra till den tillväxtresa Sigma står inför. Jag ser verkligen fram emot att bygga upp och utveckla rekryteringsstrategier på Sigma IT Consulting där tillväxttakten är hög och stort engagemang präglar företagskulturen, säger Jessica.

– Med vår vision Expect A Better Tomorrow för kunder, konsulter och samhälle har vi alla förutsättningar att bli riktigt vassa på att attrahera de allra bäst kandidaterna. Jag kan verkligen relatera till visionen om en bättre morgondag både privat och professionellt! Vem vill inte jobba i ett företag som har den strävan?, avslutar Jessica.

Mer information:

Lars Kry, VD Sigma IT Consulting,
lars.kry@sigma.se
+46 733- 43 43 00

Jessica Overgaard, Recruitment Manager Sigma IT Consulting
+46 733 757 167
jessica.overgaard@sigma.se

Beatrice Silow, Kommunikations- och kulturchef, Sigma IT Consulting
beatrice.silow@sigma.se
+46 703 79 1506