Sigma vinner Microsoft Partner Awards igen

Sigma IT Consulting vinner det prestigefyllda priset som ”Årets partner för mest innovativa lösning” vid Microsoft Partner Awards. Lösningen heter Asset Predict och juryns motiveringen lyder ”För sin IoT och AI-lösning inom övervakning och underhåll gör det möjligt att proaktivt planera in underhåll av system och maskiner baserat på hur den verkligen mår och inte efter att ett redan inträffat haveri eller bästa gissning när det kan vara lämpligt att utföra en förebyggande åtgärd.”

Sigma IT Consulting var finalister i hela 3 olika kategorier; Årets bästa digitala kundtransformation, Årets mest innovativa lösning samt Årets Azure partner. Sigma har varit finalister och vunnit i flera kategorier under 2015, 2016, 2017 samt nu även 2018. År 2016 blev dessutom Sigma utsedda till Microsoft Country Partner of the Year.

Det är ett tydligt tecken på Sigmas förmåga att ligga i absolut framkant av den digitala revolutionen.

– Vi är fantastiskt stolta över att vinna Årets Partner för mest innovativa lösning. Det här priset visar att vi hela tiden utmanar oss själva att tillsammans med våra kunder ta fram de bästa lösningarna inom digitalisering, säger Hans Hellström, ansvarig säljare för Business Area Asset.

Den 25 september avgjordes Microsoft Partner Awards på Waterfront, Stockholm. Tävlingen betraktas som en av de viktigaste i branschen då Microsoft ständigt driver utvecklingen framåt och medför att nya möjligheter inom digitalisering realiseras.

– Det är oerhört hedrande att för 4:de året i rad vinna Microsofts förtroende och få ett kvitto på att vårt arbete är viktigt och värdesätts av både leverantörer och kunder, samt att det innovationsarbete vi gör bidrar till en bättre morgondag, avslutar Hans Hellström.

För mer information

Hans Hellström, Säljansvarig Business Area Asset på Sigma IT Consulting
Tel 070-10 53 225
Hans.hellstrom@sigma.se

David Österlindh, Business Area Manager IoT & AI på Sigma IT Consulting
Tel 0733 - 51 48 24
david.osterlindh@sigma.se

Beatrice Silow
Kommunikations- och kulturchef på Sigma IT Consulting
Tel 070-379 15 06
beatrice.silow@sigma.se