Susanne Erkenmark i paneldebatt på Digital Workplace Summit

Susanne Erkenmark från Sigma Worklife medverkar i paneldebatten på Digital Workplace Summit. Susanne Erkenmark från Sigma Worklife medverkar i paneldebatten på Digital Workplace Summit.

I paneldebatten den 26 maj på Digital Workplace Summit som i år hålls helt digitalt, kommer Susanne Erkenmark, Business Area Manager på Sigma Worklife, att dela med sig av kunskap och insikter.

Temat för årets konferens är distansarbete och ledarskap på distans. Med sin gedigna bakgrund från ledande positioner inom försäljning & marknadsföring och sin passion för att driva förändring inom det digitala arbetslivet, kommer Susanne att dela med sig av erfarenheter och lärdomar, bland annat från sin tid på Microsoft. Diskussionen kommer att kretsa kring ämnet ”Empowering remote work through data”.

– För oss handlar det om att starta en worklife revolution – och sedan hålla den levande och fortsatt utvecklande. Vi måste flytta fokus från teknik till människan och se till hur vi motiverar, inspirerar och stärker medarbetare i sin vardag, säger Susanne Erkenmark, Business Area Manager för Sigma Worklife.

Digital Workplace Summit äger rum 26-27 maj och arrangeras av Summit & Friends. Paneldebatten är den 26 maj, se agendan här. Övriga talare på eventet kommer från bland annat Microsoft, IBM och Google. Bland besökarna ser vi nyckelpersoner i nyckelpositioner som CEO, CTO, HR-chefer, utvecklingschefer, IT-chefer, marknadschefer, digitala strateger, förändringsledare m.fl.

Läs mer om eventet på https://summitandfriends.com/digital-workplace-summit/

För mer information

Susanne Erkenmark
Business Area Manager, Sigma Worklife
Susanne.erkenmark@sigma.se
+46 73 40 82 927
www.sigmait.se/worklife

Beatrice Silow
Kommunikations- och kulturchef, Sigma IT Group
beatrice.silow@sigma.se
+46 703 79 1506
www.sigmait.se