Vad är bättre än en molntjänst? Flera, upptäcker 24Storage!

Sigma Dynamics levererar molnbaserade lösningar för att digitalisera 24Storage inom förråd.

I början av 2019 fick Sigma Dynamics möjligheten att skriva ett långtidsavtal med 24Storage om att ta end-to-end-ansvar för systemutveckling och underhåll. 24Storage är pionjärer inom förråd och magasinering med självbetjäning, med höga krav på tillgänglighet. Sigma Dynamics bestämde sig för att gå all in och kombinera expertis från fyra olika affärsområden, alla specialiserade på Microsofts tre molntjänster, för att sätta ihop en komplett leverans som mötte 24Storages höga krav.

– Det är fantastiskt att vara en central del av 24Storages digitala omställning. Tack vare nära samarbete och affärsinsikter från vårt partnerskap, kan vi driva utvecklingen inom självbetjäningsförråd tillsammans. 24Storage och Sigmas team delar en stark vilja att hela tiden hitta ny teknik som kan stödja föränderliga affärsbehov och utmana status quo. Vi ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt partnerskap, säger Martin Hök, Säljchef på Sigma Dynamics.

Sigma Dynamics utvecklar, supporterar, implementerar och optimerar en rad olika molnbaserade system från Microsoft för att 24Storage ska kunna ge sina kunder en bättre upplevelse i alla kanaler, förenkla bokning av förråd, kontrakt, prissättning men även optimera sin energiförbrukning och styra underhållet av sina lokaler.

Kombinationen av Microsoft-molntjänster som används för att sköta alla delar av 24Storages affär är synnerligen unik. I botten ligger Dynamics 365 Marketing, Sales & Customer Service och en rad olika Azure-baserade applikationer används för att hantera kärnverksamheten och ge en bättre kundresa.

Fastigheter övervakas av sensorer och använder Azures IoT-central och Power BI för att ge insikter som automatiskt kan generera arbetsordrar i Dynamics 365 Field Service och skicka ut tekniker på plats.

– Tillsammans med Sigma Dynamics har vi stramat upp hela vår stack av skräddarsydda, halvt anpassade och off-the-shelf-system, samtidigt som vi har haft utrymme att experimentera med spjutspetsteknik. De har varit en formidabel partner när det gäller att hitta effektiva lösningar anpassade efter våra behov, säger Anders Långberg. IT- och teknikchef på 24Storage.

Kundtjänsten sköts genom ett och samma gränssnitt för alla anställda och ger ett 360-perspektiv på deras kunder så att de kan ge personlig service i alla kanaler, från chatt, till telefon och textmeddelanden.

Tack vare Sigma ITs breda expertis kunde de ta hela ansvaret för 24Storages digitala omställning, något som belönades med utmärkelsen Microsoft Country Partner of the Year!

Om 24Storage
24Storage driver 23 självbetjänings-anläggningar i 9 städer i Sverige. De fokuserar i första hand på storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö, där de erbjuder enkel och effektiv förvaring. 24Storage har drivit utvecklingen inom självbetjäningsförvaringssektorn tillsammans med Sigma och den senaste tekniken.

Om Sigma Dynamics
Sigma Dynamics är en ledande expert på digital omställning som specialiserar sig på Microsoft Dynamics. Sigma Dynamics är strategisk rådgivare, levererar, utvecklar och sköter Microsoft Dynamics-applikationer för att öka kunders produktivitet, effektivitet och förbättra deras arbetssätt genom att ge dem rätt information vid rätt tidpunkt. Sigma Dynamics är en del av Sigma– ett svensk konsultbolag med fler än 5000 tekniska specialister över hela världen.

För mer information, kontakta:

Martin Hök
Säljchef, Sigma Dynamics
martin.hok@sigma.se
+46 703 69 36 03

Beatrice Silow
Kommunikations- och kulturchef på Sigma IT
beatrice.silow@sigma.se
+46 703 79 1506

Anders Långberg
IT- och teknikchef, 24Storage
anders.langberg@24storage.com