NNW_webbheader_210318_

INSPELAD VERSION AV NÄTVERKSTRÄFFEN 18 MARS

Framtidens retail fokuserar på kunden och hållbarhet

Hur ser framtiden ut för retail? Vi har en pågående pandemi och branschen genomgår en digital transformation. Hur förändrar det kundernas beteende? En annan aspekt som blir viktigare och viktigare är hållbarhet. Våra talare Caroline Thorén och Anna-Maria Petisme tror att kunden måste vara i fokus, och på att hjälpa kunden att göra rätt val. De berättar om sina erfarenheter av hållbara affärs- och förändringsstrategier med affären och kunden i fokus.

 

Sigma Smart Women Society blir Nexer Network: Women

Efter mer än 30 år av tillväxt och fantastiska affärsresultat är det dags för Sigma IT att ta nästa steg. Vi bygger för framtiden och gör det som Nexer – ett modernt teknikföretag med expertis inom strategi, teknik och kommunikation. Vår vision är: Promising Future, och vi är stolta över att fortsätta leda förändring och utforska framtiden. Sigma Smart Women Society blir därför Nexer Network: Women.

Anna-Maria Petisme

Anna-Maria Petisme, doktorand vid Högskolan i Borås. Anna-Maria är industridoktorand vid INSIDR, en forskarskola med syfte att öka kunskap och kompetens inom svensk detaljhandel. Hon arbetar med att utveckla och testa nya affärsmodeller och affärssystem inom detaljhandeln, med ett särskilt fokus på hållbarhet.

Caroline Thorén

Caroline Thorén, COO på Maverick, har lång erfarenhet inom retail och e-handel från bl.a. nelly.com och H&M, där hon hade en ledande roll i H&M:s digitalisering och onlinesatsning under många år.

Nexer Network: Women är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!

Anmäl dig här

Vänligen anmäl dig senast den 15 mars.

Har du några frågor? Skicka ett mail till oss.

Genom att anmäla dig godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.