FRAMTIDEN ÄR HÄR

När vi kombinerar vår innovationskraft med vårt starka engagemang för en bättre morgondag så får vi oanade möjligheter och flera av dem har vi valt att realisera i form av strategiska Tomorrow aktiviteter. Engagemanget, viljan och resultatet är stort och vi riktar oss både till våra egna anställda, personer i vårt nätverk samt till likasinnade som vi ännu inte känner.

Tomorrow talk

Vi vill göra skillnad i samhället och verka för en bättre morgondag. Vi gör det i tydliga, konkreta handlingar som gör skillnad inom flera områden. I Tomorrow Talk så samlar vi viktiga samhällsaktörer och påverkare inom IT-området i ett advisory board med uppdrag att ta fram konkreta handlingsplaner som bidrar till att Sverige förblir en framgångsrik IT-nation. Just nu så driver vi IT-samtalet där flera företagsledare och ansvariga för offentlig verksamhet deltager i ett 12 månaders långt advisory board. Några personer som medverkar i IT-samtalet är Helene Barnekow, VD Microsoft Sverige, Fredrik von Essen, IT&Telekomföretagen samt Maria Raanka, fd VD för Stockholms Handelskammare. 

TOMORROW PILOT

Precis som piloten i ett flygplan med säker hand navigerar i luften så navigerar Sigmas Tomorrow pilots i teknikens framkant. Som Tomorrow Pilot ansvarar man för till exempel trendrapportering till företagsledningen, erfarenhetsutbyte och teknikrådgivning vid nya affärer. Är man en Tomorrow Pilot så har man koll på morgondagens teknikområden och gillar att hela tiden utvecklas inom sitt område. Man delar även med sig av sin kunskap till kollegor och till andra som är intresserade.

TOMORROW REPORT

Som ett av Sveriges största IT-konsultbolag så arbetar vi med morgondagens teknikområden och viktiga samhällsfrågor. Detta belyser vi i en årlig rapport som går under namnet Tomorrow Report. Läs rapporten här.

TOMORROW TALENT

Digitaliseringen idag ställer höga krav på kompetens och för att ge nyexaminerade IT-talanger en extra boost och utveckling startar vi ett utbildningsprogram som är anpassat för talanger som är nya i sin IT-karriär. Med Tomorrow Talent program får våra nya IT-talanger en anpassad utbildning inom sitt teknikområde som kompletteras med viktig kunskap om samarbete och kommunikation. Våra Tomorrow talents får även tillgång till en senior mentor som coachar och guidar dem genom sitt första år på Sigma. Läs mer om Tomorrow Talent!

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.