PAY IT FORWARD

På Sigma IT är vi stolta över vår kultur och vår position som ledare av den digitala revolutionen. Vi går från ord till handling med passion och omtanke om varandra, våra kunder och samhället – både här och längre bort.

Nu behöver vi bli fler och vad är då naturligare än att be alla anställda och deras vänner om tips! Som tack för hjälpen skänker vi 50 kr till Star for Life för varje tips som kommer in.

EXPECT A BETTER TOMORROW

Varje dag arbetar vi för att göra morgondagen lite bättre. Det kan vara genom att utveckla nya tekniska tjänster inom sjukvården. Förbättra informationsflödet för tusentals anställda i industrin. Eller något annat som stärker näringslivet och ökar vår välfärd.

GO FOR YOUR DREAMS

Att skapa en bättre morgondag handlar inte enbart om tekniska framsteg. På Sigma har vi ett stort engagemang i Star for Life, som startades av vår grundare för över tio år sedan. Genom att stötta skolor i Sydafrika kan barn och ungdomar skapa sig en bättre framtid.

FRIENDS & COLLEGAUES

I hela Sigma-gruppen finns 4000 medarbetare. Var och en med olika erfarenheter och yrke. Men bakom varje titel finns en privatperson. Klicka dig vidare och lär känna några av dem.

DIN BÄSTA VÄN SOM KOLLEGA?

Att byta jobb kan ibland kännas både spännande och skrämmande. Då är det skönt att kunna fråga någon man litar på om råd. På Sigma är vi som en enda stor familj och dina vänner är våra vänner. Så gör en insats och hjälp oss blir fler genom att tipsa om oss som arbetsplats.

SIGMAS ”EGEN” SKOLA

Vi är extra glada över att ha en ”egen” Star for Life-skola, Dlilanga High School i Sydafrika. Vi stöttar hela verksamheten och har även infört ett särskilt IT-stipendium för akademiska studier. Som medarbetare har du möjlighet att engagera dig och besöka projektet.

TRÄFFA MALIN

En konstnär i IT-branschen? Det är kanske oväntat för någon, men så här förklarar Malin sitt arbete som UX-designer: ”User Experience för mig, handlar om beteenden och att designa själva upplevelsen.”

HITTA DRÖMJOBBET

Vill du vara med och driva den digitala revolutionen? Är du utbildad inom IT, teknik, strategi eller kommunikation? Sök själv bland våra lediga jobb!

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se