header web asset UH-mässan

Digitaliserat underhåll från Sigma vid Underhållsmässan

Välkommen till Sigmas digitaliseringsrum vid UH-mässan!

Ingen har missat att digitaliseringen ger stora positiva effekter för underhållsverksamheten. I Sigmas digitaliseringsrum får du ta del av visioner och konkreta lösningar som är i bruk redan idag.

När: Onsdag 11 mars, i samband med Underhållsmässan i Göteborg
Var: Gothia Tower Konferens, rum R15

Vi bjuder på flera presentationer. Du väljer själv vilka du vill delta på.

Självklart är ditt deltagande helt kostnadsfritt och som minne från dagen får du en digital present att ha på ditt skrivbord.

Anmäl dig via formuläret nedan!

En smart industri kräver ett Smart Maintenance 

9.00-10.00
ANDERS KÄLLSTRÖM, ORDFÖRANDE SUSTAINABILITY CIRCLE

Sustainability Circle är en tankesmedja där ett 50-tal industriföretag och akademi samlas för att forma framtidens digitaliserade underhåll. Resultatet är ett manifest som får digitaliseringen att hända inom industrin. Här får du ta del av de senaste trenderna och konkreta råd att ta med hem.

Upptäck förestående haverier innan de inträffar

MP INTELLIGENCE

11.00-12.00
HANS HELLSTRÖM, SENIOR BUSINESS MANAGER, ASSET BY SIGMA

Fortum, Stockholm Exergi och SSAB är några av de företag som kommit allra längst i Norden med att använda AI för att analysera tusentals mätvärden från processen, och därmed kunna upptäcka anomalier eller avvikelser i ett mycket tidigt skede. Detta uppnås automatiskt med MP INtelligence – en lösning för prediktivt underhåll som bevisat sig ge stora vinster. Ta del av hur tekniken fungerar och inspirerade kundexempel.

Optimal styrning med framtidens underhållssystem

IBM MAXIMO

13.00-14-00
HANS HELLSTRÖM, SENIOR BUSINESS MANAGER, ASSET BY SIGMA
ROLAND REVSÄTER, SENIOR TECHNICAL SALES, IBM WATSON IOT 

Maximo är världens ledande underhållssystem enligt Gartner och har överlägset störst marknadsandel i världen. Tillsammans med lösningar utvecklade av Sigma ges en optimal underhållsstyrning, överblick av utrustningars maskinhälsa och mobila arbetssätt. Oavsett om du redan har Maximo eller är intresserad av ett nytt underhållssystem, möter du framtiden redan här.

Håll koll på dokumentationen

IDES MASTERCONCEPT 

15.00-16-00
LARS GEIDNE, VD, IDES AB

Anläggningsverksamheter har 1000-tals ritningar och andra tekniska dokument som är kritiska för verksamheten. Men hur lätt hittar du i er dokumentation idag? Med MasterConcept får du full koll på din dokumentation, från att de skapas i olika projekt med integrerade underhållsplaner till att anläggningen ska avvecklas. Kom och se hur lätt det kan vara, bara man har rätt verktyg.

Anmäl dig här

Har du några frågor? Skicka ett mail till hans.hellstrom@sigma.se

Genom att anmäla dig godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.