SSWS_GBG_header_H2019-2

VÄLKOMMEN TILL SIGMAS KVINNLIGA NÄTVERK I GÖTEBORG!

Inspirerande nätverksträff med Sigma Smart Women Society den 3 oktober kl. 17:30.

På programmet står två mycket intressanta kvinnor som delar med sig av sin erfarenhet och kunskap. Du får också konkreta tips på hur du frigör tid och energi för att skapa meningsfullhet i din vardag på jobbet och privat. Men inte nog med det, även en berättelse om hur den djupaste sorgen har kraft att göra oss modigare, samt vad det innebär att vara genuint lycklig, orädd och samtidigt inte passa in någonstans.

Vi ses på Sigmas kontor, Lindholmspiren 9 i Göteborg.

Var ute i god tid för att säkra din plats!

Läs mer och anmäl dig i formuläret nedan senast 27 september.

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se

Carolina Jonnor

Mod att leva efter sina egna villkor

Om ett entreprenörskap och en livsstil som drivs av längtan efter det autentiska. Att definiera sig själv helt på sina egna villkor och inte för ett ögonblick anpassa sig till normen. Vi får lära oss hur man kan bygga en affär baserad enbart på det vi verkligen älskar att göra, tillsammans med de människor vi genuint tycker om, och ändå få kvalitetstid med familjen samt tid för egen reflektion.

Carolina Jonnor är VD och ägare av Disruptive Consulting AB, där hon genomför uppdrag som rådgivare och ledare åt ett flertal olika verksamheter – alltid med fokus på kommunikation, affärsutveckling och företagskultur. Hon driver ett passionsprojekt och eget förlag för engelskspråkig litteratur i Sverige. Carolina har en bakgrund som HR-chef inom bilindustrin och konsultbranschen. Hennes drivkraft är konstant förnyelse och jakten på det som är äkta och sant. Eller som Pippi skulle säga "Det här har jag aldrig gjort förut så det klarar jag alldeles säkert."

Leila Karchaoui

Maxa resurserna och dina potentialer på ett hållbart sätt

Gapet mellan generationerna växer i en digitaliserad, globaliserad och snabbföränderlig värld, idag är det en utmaning att leda och motivera de olika generationerna på våra arbetsplatser. Hur kan man påverka beteende, attityder och kanalisera drivkrafter för att öka engagemanget, välmåendet och lönsamheten? Leila ger konkreta tips på hur du frigör tid och energi för att skapa meningsfullhet i din vardag på jobbet och privat. Hon hjälper oss att få de hårda och de mjuka värdena att mötas för att skapa hållbara resultat och ett hållbart arbetsliv.

Leila Karchaoui har i över 15 år arbetat med ekonomi och förändringsledning på snabbväxande bolag i olika branscher. Hon var bland annat med och byggde upp Byggmax från 20 till över 100 butiker i Sverige, Norge och Finland, samt fusionerade två apotekskedjor. Hon är också grundare av innovationsplattformen Bygg broar. 

Leila blev 2016 nominerad till Framtidens kvinnliga ledare, i hennes senaste roll som controller och redovisningschef på Kronans apotek, vilket hon ser som en kvittens på ett hållbart ledarskap som ökar engagemang och lönsamhet i tider av förändring.

Leila är uppvuxen i både Tunisien och Sverige och menar att din inställning är din magiska kraft. 

Agenda

17:30 Registrering, välkomstdryck & nätverkande

18:00 Carolina Jonnor: Mod att leva efter sina egna villkor

18:30 Leila Karchaoui: Maxa resurserna och dina potentialer på ett hållbart sätt

19:15 Mingel och plockmat

Varmt välkommen att nätverka med oss!

Anmäl dig här

Anmälan är nu stängd

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se
Eventet är gratis, men vi tar ut en no show-avgift på 250 kr.

Genom att anmäla dig godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Ibland fotograferar och filmar vi på våra event. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer kan du meddela detta när du kommer dit. 

 

Sigma Smart Women Society är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se