Sigma Smart Women Society Göteborg

Välkommen på inspirerande nätverksträff i Göteborg!

Nästa inspirerande träff med Sigma Smart Women Society är den 2 oktober kl. 17.30.

Kvällens inspiratörer är Linda Jöfelt, entreprenör och designer som grundat varumärket Dughult of Sweden och Linda Woxneborn, Business Unit Manager på Maverick by Sigma.

Vi ses på Sigmas kontor, Lindholmspiren 9, Göteborg

Läs mer och anmäl dig i formuläret nedan.

Banar ny väg i modebranschen – och dressar en prinsessa

Linda Jöfelt är entreprenören och designern som lever på sitt mod, kreativitet och gamla anor. Hon går tvärtemot hela modebranschen när hon sätter Dughult of Sweden på kartan. Linda berättar hur hon tänker utanför den traditionella boxen och om att våga misslyckas. Det handlar om mål och utmaningar – och en stark tro på en hållbar framtid.

Använd ditt driv och din passion för att nå dit du vill

Linda Woxneborn är byråchef på Maverick by Sigma. Hon startade karriären på Semcons marknadsavdelning ett par månader före IT-kraschen. Mitt i lågkonjunkturen cyklade hon sedan runt till varje reklambyrå i stan med CV och bullar, fast besluten om att få ett jobb. Linda berättar om en brokig och rolig karriärsresa. Hon bjuder på tips, utmaningar och lösningar i vardagen som trebarnsmamma och byråchef.

Agenda

17:30 Registrering & välkomstdryck

18:00 Start

Linda Woxneborn, Maverick by Sigma

Linda Jöfelt, entreprenör och grundare av Dughult of Sweden

Ca 19:30 Mingel & plockmat.

Varmt välkommen att nätverka med oss!

Anmäl dig här

Anmälan är nu stängd!

Är du ute i sista minuten och vill komma så skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se så ska vi se om det går att ordna en plats ändå.

Maila samma adress om du har några frågor om eventet.

 

Sigma Smart Women Society är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se