SSWS_Göteborg_header_2019

Välkommen på inspirerande nätverksträff i Göteborg!

Nästa inspirerande nätverksträff med Sigma Smart Women Society är den 2 april 2019, kl 17.30.

Kvällens tema är hållbarhet ur två perspektiv – miljö och hjärnforskning.

Inspiratörer denna gång är Miriam Márkus-Johansson, VD på Miljöbron, samt Ulrika Ahlqvist, grundare och föreläsare inom Hjärnberikad. Vi får veta hur företag kan bli miljöförebilder och hur förändringsprocesser skapas med utgångspunkt i hur hjärnan fungerar. Dessutom mingel och smarrig plockmat!

Vi ses på Sigmas kontor, Lindholmspiren 9, Göteborg

Läs mer och anmäl dig i formuläret nedan senast 26 mars.

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se

Hållbarhetsutmaningen

Miriam Márkus-Johansson är VD på Miljöbron – en ideell förening som sedan 1997 kopplar ihop studenter och företag i hållbarhetsprojekt. Miriam har en bakgrund som miljöjurist och EU rättsexpert och har under sina 18 år utomlands haft många spännande tjänster i Holland, Bryssel och Budapest. Sedan flytten tillbaka till Sverige 2014 har Miriam haft ledande befattningar både inom miljöorganisation och kommunal verksamhet. 2019 gick hon in som VD på Miljöbron och har nu satt visionen att bli Sveriges mest hållbara arbetsgivare och att merparten av alla samarbetspartners skall bli hållbarhetsförebilder. Då är det viktigt att förstå hållbarhet och ducka för alla tankevurpor och systemfel som hindrar oss att agera hållbart.


En hjärnberikad framtid

Ulrika Ahlqvist och hennes kollegor i Hjärnberikad älskar hjärnan! Så mycket att de under tio års tid har arbetat med Sveriges främsta hjärnforskare för att förvandla svår teori till enkel praktik. Idag berikar de medarbetare, chefer, arbetsmiljöer, företag, skolor, byggprojekt och förändringsprocesser med utgångspunkt i hur hjärnan fungerar.

Agenda

17:30 Registrering, välkomstdryck & nätverkande

18:00 Miriam Márkus-Johansson, VD på Miljöbron

18:30 Ulrika Ahlqvist, grundare av Hjärnberikad

19:00 Mingel och plockmat

Varmt välkommen att nätverka med oss!

Anmäl dig här

Anmälan är nu stängd.

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se
Eventet är gratis, men vi tar ut en no show-avgift på 250 kr.

Genom att anmäla dig godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Ibland fotograferar och filmar vi på våra event. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer kan du meddela detta när du kommer dit. 

 

Sigma Smart Women Society är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se