SSWS_Linköping_header_2019

Premiär för inspirerande nätverksträff i Linköping

Välkommen till Sigma Smart Women Society den 9 maj 2019 kl 17.30.

Vi är otroligt glada att kunna bjuda in till Sigmas kvinnliga nätverk för första gången i Linköping!

På premiärkvällen kommer två fantastiska kvinnor att berätta om sina erfarenheter, framgångar och utmaningar:

Johanna Palmér, VD för Östsvenska Handelskammaren, blev tack vare sitt stora engagemang utsedd till Årets ledare 2018. Hör Johanna berätta om sin framgångsrika ledarskapsfilosofi och vad som driver henne.

Sara Ådahl-Aggebäck, Unit Manager på Sigma Technology Systems, har arbetat med rekrytering i 20 år. Med en blandning av humor och allvar delar hon med sig av sina erfarenheter kring människor, möten och det sociala spelet.

Träffen avslutas med skönt mingel och god plockmat!

Vi ses på Creactive, Teknikringen 7, Linköping

Anmäl dig i formuläret nedan senast 29 april.

I huvudet på årets ledare

Johanna Palmér är en inspirerande ledare och tydlig visionär. Som VD för Östsvenska Handelskammaren är hennes ambition att skapa Sveriges mest spännande tillväxtregion. Parallellt med att ge goda förutsättningar och möjligheter för de 1000 medlemsföretagen, har hon drivit stora förändringar inom den egna organisationen.

En hjärtefråga för Johanna är att få in fler kvinnor på ledningsnivå och hon har bland annat bidragit till 100-listan som lyfter regionens mest kompetenta styrelsekvinnor.

Tack vare sitt stora engagemang blev hon utsedd till Årets ledare 2018 på Näringslivsgalan i Norrköping. Johannas ledarskapsfilosofi och driv för utveckling är en verklig inspiration.


Människor, möten och det sociala spelet

Sara Ådahl-Aggebäck jobbar som säljare, karriärcoach, konsult och researcher – eller kort och gott som rekryterare och Unit Manager på Sigma Technology Systems. Hon har ett brinnande intresse för människor och ett genuint affärsintresse. Med 20 års erfarenhet inom rekrytering vet Sara att det personliga mötet är nyckeln till den perfekta matchningen. Under åren har det blivit många intressanta möten med olika typer av personligheter, vilket har gett henne stor erfarenhet av det sociala spelet.

Med en blandning av humor och allvar delar Sara med sig av sina lärdomar, samt ger tips och råd utifrån olika perspektiv.

Agenda

17:30 Dörrarna öppnas, registrering och välkomstdrink

18:00 Start

Johanna Palmér, VD för Östsvenska Handelskammare och Årets ledare 2018

Sara Ådahl-Aggebäck, Unit Manager på Sigma Technology Systems

19:30 Mat, dryck och nätverkande

Varmt välkommen att nätverka med oss!

Anmäl dig här

Anmäl dig nu, antalet platser är begränsade.

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se
Eventet är gratis, men vi tar ut en no show-avgift på 250 kr.

Genom att anmäla dig godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Ibland fotograferar och filmar vi på våra event. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer kan du meddela detta när du kommer dit. 

 

Sigma Smart Women Society är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se