Sigma Smart Women Society Göteborg

Välkommen på inspirerande nätverksträff i Malmö!

Nästa inspirerande träff med Sigma Smart Women Society är den 22 november med start kl. 16.30.

Kvällens talare är tre fantastiska kvinnor; Linda Vrbanac, kommunikatör på Maverick by Sigma; Therese Sjögran, En av Sveriges bästa landslagsspelare i fotboll och Karin Ebbinghaus, investeringsspecialist inom innovation.

Vi ses på Malmö Live, Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg 2, Malmö

Läs mer och anmäl dig i formuläret nedan.

Hur du skapar en bra story

Linda Vrbanac lever för att skapa historier –När jag blir gammal vill jag ha massor av fantastiska historier att berätta om för barnbarnen.

Efter att ha bott i flera olika länder, skaffat sig en ekonomiutbildning och en master i strategisk kommunikation, har Linda uppnått flera av sina drömmar- allt från att jobba internationellt som kommunikationsansvarig på IKEA och vandrat längs Santiago de Compostela, till att nu leda team och kommunikationsprojekt på Maverick by Sigma och samla mod inför ett fallskärmshopp.

Med fler än 10 år i branschen har Linda jobbat med berättande i olika former. Hon kommer här att berätta sin story och ge sina tips på hur bra kommunikation skapas.

Jämställd fotboll i fokus

Therese Sjögran berättar om sig själv, sin spännande karriär, om Segerpotten för ökad jämställdhet inom svensk fotboll och mycket mer.

Thereseär en Sveriges bästa och mest kända  landslagsspelare inom svensk fotboll. Hon har bland annat spelat i FC Rosengård och varit proffs i den amerikanska fotbollsklubben Sky Blue FC.

Numera jobbar Therese som sportchef på FC Rosengård. Med sina 214 landskamper är hon den som spelat flest matcher för Sveriges landslag i fotboll genom tiderna.

Från bananskalsprincipen till 5-årsplaner

Karin Ebbinghaus kommer att tala om hur hon, från att ha haft en relativt ostrukturerad karriärplan (bananskalsprincipen), började planera, strukturera och engagera sig i sin karriärutveckling och vad detta ledde till. Karin kommer även att berätta lite om Sigmas innovationstävling DreamBig där hon ingår i juryn.

Karin arbetar som investment manager och ansvarar för hela investeringsprocessen, vilket innebär att hitta, investera i och utveckla innovativa bolag med tillväxtpotential samt att genomföra exit av innehavet. Innan hon kom till Almi Invest jobbade Karin i många år som advokat med inriktning företagsförvärv, kapitalanskaffning och bolagsrätt hos Linklaters, Advokatfirman Vinge och EY Law. Hon har också varit bolagsjurist på Vestas och ICB Shipping.

Agenda

16:30 Dörrarna öppnas, registrering & välkomstdrink

17:30 Start

Linda Vrbanac, Maverick by Sigma

Therese Sjögran, FC Rosengård

Karin Ebbinghaus, Almi Invest

19:00 Mat, dryck och mingel

Varmt välkommen att nätverka med oss!

Anmäl dig här

Anmälan är nu stängd!

Är du ute i sista minuten och vill komma så skicka ett mail till anna.flodman@sigma.se så ska vi se om det går att ordna en plats ändå.

Maila sigmasmartwomensociety@sigma.se om du har några frågor om eventet.

 

Sigma Smart Women Society är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se