SSWS_Malmö_header_H2019_2

Välkommen på inspirerande nätverksträff i Malmö!

Nästa inspirerande nätverksträff med Sigma Smart Women Society är den 24 oktober 2019, kl 17.00.

Äntligen är det dags för en ny boostande kväll med Sigma Smart Women Society! Två spännande kvinnor talar om två ständigt aktuella ämnen. Ämnen som kan verka långt från varandra, men ändå alltid hänger ihop - karriär och familjebildning.

Kvällens inspiratörer heter Apollonia San Contreras och Christina Persson. Supertalangen Apollonia delar med sig av sin karriärresa och ger värdefulla karriärtips. Verksamhetschefen Christina talar om Kvinnan i sin guldålder – mitt i karriären och mitt i familjebildningen, med de utmaningar och möjligheter som erbjuds.

Vi ses på Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, 219 19 Malmö

Var ute i god tid för att säkra din plats!

Läs mer och anmäl dig i formuläret nedan senast 21 oktober.

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se

APOLLONIA SAN CONTRERAS

Ta makten över din karriär. Under kvällen kommer Apollonia berätta om hur hon genom sin starka vilja och engagemang utmanat och skapat sina egna roller på olika arbetsplatser. Varför har hon gjort de karriärval hon gjort och vad attraherar henne hos en arbetsgivare? Hon kommer även dela med sig av sina bästa tips på hur man kan tänka för att ta huvudrollen i sin karriär och varför hon tror på work-life-blend. 

Apollonia San Contreras har blivit utnämnd till en av Sveriges supertalanger av Veckans affärer. Idag arbetar hon som digitalt marknadsansvarig på Hövding, driver det kvinnliga nätverket EMC (Empower and Motivate for Change). Hon sitter också i både Pink Programmings och Civilekonomernas styrelse.CHRISTINA PERSSON

Kvinnan i sin guldålder – mitt i karriären och mitt i familjebildningen. Vilka utmaningar, möjligheter och svårigheter ställs vi kvinnor inför gällande vår fertila tid i förhållande till jobb och karriär? Vad måste vi ta hänsyn till och vad finns det för möjlighet till hjälp?

Christina Persson är specialist i gynekologi och obstetrik, verksam vid Livio Fertilitetscentrum Malmö som gynekolog och verksamhetschef, och har lång erfarenhet av fertilitetsrådgivning, infertilitetsutredningar och behandling med assisterad befruktning.

Agenda

16:30 Dörrarna öppnas
17:00 Start & Introduktion
17:30 Ta makten över din karriär, Apollonia San Contreras
18:15 Kvinnan i sin guldålder, Christina Persson
19:00 Mingel med dryck & småplock

Varmt välkommen att nätverka med oss!

Anmäl dig här

Anmälan är nu stängd

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se
Eventet är gratis, men vi tar ut en no show-avgift på 250 kr.

Genom att anmäla dig godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Ibland fotograferar och filmar vi på våra event. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer kan du meddela detta när du kommer dit. 

 

Sigma Smart Women Society är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se