Sigma Smart Women Society On Air

VÄLKOMMEN TILL SSWS ON AIR – EN INSPIRERANDE NÄTVERKSTRÄFF!


Nästa härliga träff med Sigma Smart Women Society är den 3 november, kl 18:00–19.30.

Vi är så glada att äntligen kunna arrangera SSWS med Angela Ahola, som vi tyvärr tvingades ställa in tidigare i år. Nu har vi ställt om och kör On Air från Karlskrona. Så klart tråkigt att inte kunna träffas och nätverka personligen, men å andra sidan kan alla vara med, från norr till söder i vårt avlånga land.

Vilka egenskaper kommer att avgöra i framtiden? Kvällens talare Angela Ahola föreläser inspirerande om psykologin bakom framgång. Både humor och allvar blandas med fascinerande vetenskapliga fakta som ger hjälp till insikten att man själv i högsta grad är inblandad i sitt eget liv.

Läs mer och anmäl dig i formuläret nedan senast 1 november.

Varmt välkommen!

Angela Ahola

Vilka egenskaper kommer att avgöra i framtiden?

Angela Ahola är doktor i psykologi, inspirationsföreläsare och författare. Hon skriver om hur vi kan få bättre relationer, roligare på jobbet, om beteenden, mänskliga drivkrafter och intryck. Och hur allt detta påverkar vår framgång. Hon har agerat sakkunnig i rätten och suttit som expert i TV:s morgonsoffor. Angela är dessutom utsedd till en av Sveriges 100 bästa talare och nominerad till Stora Talarpriset.

ANMÄL DIG HÄR

Vänligen anmäl dig senast den 1 november.

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se

Genom att anmäla dig godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Sigma Smart Women Society är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!