SSWS_Stockholm_header_2019

Välkommen på inspirerande nätverksträff i Stockholm!

Nästa inspirerande nätverksträff med Sigma Smart Women Society är den 21 mars 2019 kl 16.45.

Kvällens inspiratörer är Leyla Sarac, digitaltolken som vände upp och ner på hela språkbranschen, samt Teresa Afonso Leimdörfer, som driver Ringens trafikskola och har instiftat priset Guldhjulet som tilldelas rörelser som bekämpar våld och förtryck.

Vi kommer också att gästas av Star for Life kören. Star for Life in Concert är en storslagen konsert där ungdomar från Sverige sjunger tillsammans med artisterna Triple & Touch, Thandiwe Mbobo och sydafrikanska ungdomar i kören Star Choir South Africa. En färgsprakande musikgala där tolerans, kärlek och hopp står i fokus. Vi kommer att uppleva en slimmad version av konserten utförd av ungdomarna från Sydafrika.

Vi ses på Sigmas kontor, Valhallavägen 117 G, Stockholm

Var ute i god tid för att säkra din plats!

Läs mer och anmäl dig i formuläret nedan senast 19 mars.

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se

En expressionistisk tavla med alla dess färger och former

Leyla Sarac är medgrundare till DigitalTolk, en startup som vänt upp och ner på hela språkbranschen. Företaget har vunnit flera priser och Leyla har bland annat listats av Dagens Industri som en av Sveriges viktigaste kvinnliga grundare av teknikföretag.

Leyla tar med oss på en resa där mod, lust och prestigelöshet är nyckelord. Hon berättar om hur hon har hanterat svåra situationer och perioder i livet och karriären som till och med överraskat henne själv. Leyla beskriver sitt yrkesliv som en expressionistisk tavla med alla dess färger och former. Hon har gjort allt från att ha sålt korv på gatan, startat en av de första e-handelssajterna inom B2B till att skriva Sveriges nationella agenda inom Idrott och Hälsa.

Vid sidan av arbetet är hälsa och träning en stor passion för Leyla där hon gör paralleller med yrkeslivets resa och löpningen. Innan Leyla fyllt 40 år hade hon inte tagit ett enda löpsteg, idag har hon flera Marathon bakom sig.


Trafikskoleägaren som bekämpar våld och förtryck

Teresa Afonso Leimdörfer. Från fattigdom i Angola till trafikskoleägare och grundare av Guldhjulet, ett pris till rörelser som bekämpar våld. Efter att hon lämnat destruktiva relationer började Teresa bygga både sig själv och en verksamhet som skulle få andra att växa. Unga med kriminell bakgrund kan på hennes trafikskola få körkortsstipendium. Teresa har visat att det är möjligt att förändra tillvaron.

Star_choir_1800x600px

Agenda

16:45 Registrering, välkomstdryck & nätverkande

17:00 Mingel och plockmat

17:15 Kören Star for Life uppträder

18:00 Leyla Sarac, DigitalTolk

19:00 Teresa Afonso Leimdörfer, Ringens trafikskola och Guldhjulet

19:30-20.00 Eftermingel

Varmt välkommen att nätverka med oss!

Anmäl dig här

Anmälan är nu stängd.

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se
Eventet är gratis, men vi tar ut en no show-avgift på 250 kr.

Genom att anmäla dig godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Ibland fotograferar och filmar vi på våra event. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer kan du meddela detta när du kommer dit. 

 

Sigma Smart Women Society är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se