SSWS_Stockholm_webbheader_H2019_ny

VÄLKOMMEN TILL SIGMAS KVINNLIGA NÄTVERK I STOCKHOLM!

Nästa inspirerande träff med Sigma Smart Women Society är den 10 oktober, kl 17:00.

Höstens SSWS-event har ett otroligt brett program och spänner över två vitt skilda ämnen. Under kvällen berättar Diana Paz och Jeanette Lilja hur det är att göra karriär när man lever med psykisk ohälsa. Tillsammans berättar de om sina drivkrafter och rädslor och om varför de väljer att dela med sig av sitt inre.

Dessutom gästar Tuva Palm SSWS. Hon är en av Sveriges mäktigaste tech-kvinnor och ger oss några handfasta tips på hur vi kan gå segrande ur den digitala revolutionen. Tuva driver STHLM TECH, Europas största tech-meetup, är styrelseproffs, ängelinvesterare och exekutiv rådgivare åt företag i expansionsfaser.

Vi ses på Sigmas kontor, Valhallavägen 117 G, Stockholm.

Var ute i god tid för att säkra din plats!

Läs mer och anmäl dig i formuläret nedan senast 3 oktober.

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se

Utsidan ≠ insidan

Diana Paz och Jeanette Lilja har båda fått en diagnos. Det innebär dock inte att man inte kan leverera och prestera på ett arbete. Men vad är egentligen karriär? Jobbkarriär, karriär i livet eller i det inre?

Det har både varit omtumlande och tufft men har också lett till att båda lärt känna sig själva på ett helt nytt sätt. Det har också gett en stor förståelse för andra människor, att acceptera att vi alla är olika. Genom att prata öppet som sina diagnoser och svårigheter har de också insett att vi alla är rätt lika ändå, vi är alla människor.

Digi-revolutionens vinnare

Tuva Palm talar om den digitala revolutionen som kommer att påverka våra liv mer än vad den industriella revolutionen gjorde under 150 år. Hur ska man som företag överleva i en miljö där förutsättningarna konstant förändras och utvecklingstakten går allt snabbare? Hur uppdaterar man affärsmodeller och strategier när morgondagens behov har väldigt lite att göra med gårdagens?

På STHLM TECH, Europas största tech-meetup, leder hon varje månad diskussioner mellan investerare, framgångsrika entreprenörer och pitchade start-ups. Nu ger oss Tuva Palm en grundläggande bild av vad vi står inför och några handfasta tips hur vi kan gå segrande ur det.

Agenda

17:00 Registrering, välkomstdryck & nätverkande

17:45 Diana Paz och Jeanette Lilja

18:30 Paus & mingel

18:45 Tuva Palm

19:30 Lätt förtäring & mingel

Varmt välkommen att nätverka med oss!

Anmäl dig här

Vi har fullt hus!

Har du missat att anmäla dig? Lugn, vi har en reservlista så maila in namn och företag så återkommer vi om det blir lediga platser!

Maila oss på: sigmasmartwomensociety@sigma.se
Glöm inte att ange att det är Stockholm det gäller, då vi anordnar SSWS-event på flera orter.


Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se
Eventet är gratis, men vi tar ut en no show-avgift på 250 kr.

Genom att anmäla dig godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Ibland fotograferar och filmar vi på våra event. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer kan du meddela detta när du kommer dit. 

 

Sigma Smart Women Society är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se