SSWS_webbheader_STHLM_V2020

VÄLKOMMEN PÅ INSPIRERANDE NÄTVERKSTRÄFF I STOCKHOLM!

Eventet är tyvärr framflyttat. Det är en ren försiktighetsåtgärd på grund av det pågående utbrottet av coronavirussjukdom. Vi kommer att skicka ut nya inbjudningar när vi bestämt nytt datum för eventet.

Nästa träff med Sigma Smart Women Society är den 19 mars kl 17:00.

Vi är otroligt glada att de fantastiska kvinnorna Hanna Ljungwallius och Carolin Solskär gästar oss på SSWS i Stockholm. Deras gemensamma nämnare är mod samt engagemanget i #MeToo-rörelsen.

Vi ses på Sigmas kontor, Valhallavägen 117G, Stockholm.

Var ute i god tid för att säkra din plats!

Läs mer och anmäl dig i formuläret nedan senast 12 mars.

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se

HANNA JUNGWALLIUS

#METOO OCH ANSVARSKULTUR – SAMBAND ELLER SÄRINTRESSE I DEN SVENSKA FÖRSVARSMAKTEN?

Hanna pekar på några av de viktigare sambanden mellan innebörden av #MeToo-uppropet och Försvarsmaktens vision för 2025 – ”Ett starkare försvar” utifrån den samverkan och den erfarenhet hon tagit del av sedan november 2017.

Hanna Jungwallius är major i Flygvapnet och arbetar idag som avdelningschef. Hanna är en av de 1768 kvinnor som skrev under #MeToo-uppropet #Givaktochbitihop i Försvarsmakten hösten 2017. Hon har blivit en av uppropets talespersoner i media, varit rådgivare åt exekutiva chefer, genomfört massor av seminarier och workshops inom Försvarsmakten och Polismyndigheten, och hon har en unik inblick i värdegrundsarbete och ansvarskultur.

CAROLIN SOLSKÄR

TA STEGET UR DIN COMFORT ZONE

Vad är mod? För att utvecklas och ta dig framåt behöver du utmana dig själv och göra saker du aldrig gjort innan. Den här kvällen pratar Carolin om mod och vad du kan göra för att stegvis ta dig längre bort från din comfort zone. För att kunna vinna, så måste du våga förlora. 

Carolin Solskär är en före detta sjöman som, efter nio år till sjöss och korsat Atlanten lika många gånger, bytte till en lysande IT-karriär. 2019 blev hon utsedd till Årets IT-kvinna, 2018 vinnare av Stora kommunikationsprisets hederspris och Årets Superkommunikatör. Carolin driver podcasten The Solskär & Mobaraki Show, som vill inspirera fler att starta en karriär inom tech- och byggindustrin.

Agenda

17:00 Mingel

18:00 Kvällens talare: Hanna Jungwallius och Carolin Solskär

19:45 Avslutning, mingel & plockmat

Varmt välkommen att nätverka med oss!

Anmäl dig här

Har du några frågor? Skicka ett mail till sigmasmartwomensociety@sigma.se
Eventet är gratis, men vi tar ut en no show-avgift på 250 kr.

Genom att anmäla dig godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Ibland fotograferar och filmar vi på våra event. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer kan du meddela detta när du kommer dit. 

 

Sigma Smart Women Society är ett nätverk för kvinnor i arbetslivet

Genom inspiration, glädje och kunskap vill vi stärka kvinnor i arbetslivet och även få fler intresserade av IT-branschen. Vi gör det genom att bjuda på intressanta events med mingel och spännande föreläsare från Sigma och andra organisationer.

Gå med i vår LinkedIn-grupp så missar du inga event!