EXPECT A BETTER TOMORROW

Vi tror på en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

MICROSOFT COUNTRY PARTNER OF THE YEAR 2020

Vi är väldigt stolta över den hedervärda och prestigefyllda utmärkelsen Microsoft Country Partner of the Year 2020. Utmärkelsen, som delades ut på Microsoft Inspire, visar att vi utmärker oss med vår excellens inom innovation och implementering av Microsoft-baserade lösningar.

Vi ser fram emot att vidareutveckla vårt djupa partnerskap med Microsoft där vi tillsammans kan göra fantastiska insatser.

Tomorrow Report

– Nyhet! Tomorrow Report är nominerad till Svenska Designpriset

Svenska folket är positivt inställda till IT. 77% tror att vi kan förbättra samhället med hjälp av IT. 969 000 vill jobba inom IT och 44% ser det som en lösning på klimatfrågan.

I undersökningen Tomorrow Report presenterar vi hur svenska folket tänker kring digitalisering, med allt ifrån arbete inom IT&Tech, till mognad för digitala lösningar som AI-politiker och robotpoliser.

Sigma IT expanderar i Karlskrona

Marknaden håller som bäst på att ställa in sig och anpassa sig till det ”nya normala” då det varit och fortfarande är en...

Läs mer

Sigma IT levererar e-handel utan startsträcka

Sigma ITs specialistenhet inom digital handel erbjuder nu en färdigbyggd nätbutik för att snabbt, smidigt och kostnadsef...

Läs mer

Sigma IT vinner ramavtal med RISE, Research Institutes of Sweden

Nyligen avslutade RISE sin upphandling av IT-konsulttjänster, där Sigma IT vann ramavtal inom följande kategorier: Syste...

Läs mer

Modern Worklife Report

81% av medarbetare på mellanstora till stora bolag i Storbritannien upplever att digitala verktyg gör arbetslivet bättre, effektivare och mer produktivt. Det visar studien Modern Worklife Report som djupdyker i hur britter upplever digitaliseringen av arbetslivet.

Studien visar också att det fortfarande finns stora möjligheter till förbättring. Medarbetare tappar idag i snitt 28 minuter varje dag av sin arbetstid pga att de inte använder verktyg och program effektivt eller på bästa sätt. Här finns stor potential för verksamheter som sätter människan och dess drivkrafter i centrum, i stället för att tekniken kommer först. Vi ser att likheterna med arbetslivet i Sverige är stora.

C/O Tomorrow

Vi tror på något större än oss själva, vi tror att vi tillsammans kan skapa en bättre morgondag. Den morgondag som vi vill leva i. Att hitta den smartaste lösningen handlar inte bara om affärer. Därför engagerar vi oss i olika områden och tar ett stort socialt ansvar. 

INSPIRATION KVINNOR EMELLAN

Sigma Smart Women Society (SSWS) växer och under våren 2020 arrangeras nätverksträffar på inte mindre än åtta olika orter i Sverige. En fantastisk talarlista lockar med många lysande kvinnor som delar med sig av sina intressanta och fängslande erfarenheter, yrkeskunskaper och karriärsresor.

GRATIS E-BÖCKER

Välkommen till Sigmas e-bibliotek. Vi är ett kunskapsföretag och delar gärna med oss. Vi erbjuder dig ett urval av studentlitteratur och fackböcker. Ladda ner hur många du vill, det är helt gratis.

BLI EN AV OSS

I mer än 30 år har vi varit med och digitaliserat världen. Vi är specialister som älskar teknik och hjälper våra uppdragsgivare med nyskapande lösningar varje dag. Det har vi gjort sedan internets barndom, och på vägen har vi byggt en stark och passionerad företagskultur. Något vi är otroligt stolta över. Det går bra nu och uppdragen blir bara fler och fler. Under de närmaste åren kommer vi att skapa arbetstillfällen för minst tusen IT-talanger. Och vi behöver just dig.

Värmevärden

Läs om Sigmas helhetsåtagande med ansvar för all Värmevärdens IT, från publik webb till mätvärdes- och kunddebiteringssystem. En långvarig relation som ger effektiva lösningar.

Folksam

Ett intranät som möter medarbetarens behov av information och underlättar arbetet när tempot är högt och kundkontakterna många. Det var utgångspunkterna när Bool by Sigma skapade Folksams intranät med hjälp av plattformen Core, baserad på SharePoint.

Envac

För över 50 år sedan skapade Envac ett unikt system för hantering av sopor genom vakuumteknik. På Sigma är vi stolta över att leverera IT för övervakning av de hypermoderna sopsugssystem som idag erövrat stora delar av världen.