EXPECT A BETTER TOMORROW

Vi tror på en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

DreamBig

Nu är vinnarna i DreamBig korade! Juryn hade ett tufft jobb att välja bland alla fantastiska affärsidéer. Det blev därför hela fyra pristagare som utsågs vid en ceremoni på Sigmas Inspirationsdag i Göteborg.

Klicka här för att se vinnarna

Välkommen till Sigma i Almedalen

Vårt frukostmöte startar kl 8.30 den 3 juli i Digidalen, Stora Scenen. Under en timme diskuterar vi vad svenskarna tror och förväntar sig av framtiden och digitaliseringen – hur överensstämmer förväntningarna med verkligheten och hur nära är vi exempelvis att ha AI-politiker och robotpoliser? Anmälan till info@sigma.se

Sigma riktar blickarna västerut – till andra sidan atlanten

– Med Sigmas specialisttjänster kan vi erbjuda våra kunder i USA en helhet inom såväl utveckling och förvaltning som off...

Läs mer

Sigma IoT & AI slår upp dörrarna i Göteborg

Det är en spännande tid vi lever i – den digitala revolutionens tid. På några få år har helt nya produkter och tjänster ...

Läs mer

Ciqola Carpets lanseras med helt ny webshop, byggd med Storm Commerce

Ciqola Carpets, en ny svensk e-handlare av kvalitetsmattor inom Rusta-koncernen, har nu lanserat sin webshop. Tillsamman...

Läs mer

BLI EN AV OSS

I mer än 30 år har vi varit med och digitaliserat världen. Vi är specialister som älskar teknik och hjälper våra uppdragsgivare med nyskapande lösningar varje dag. Det har vi gjort sedan internets barndom, och på vägen har vi byggt en stark och passionerad företagskultur. Något vi är otroligt stolta över. Det går bra nu och uppdragen blir bara fler och fler. Under de närmaste åren kommer vi att skapa arbetstillfällen för minst tusen IT-talanger. Och vi behöver just dig.

TOMORROW TALENT

Är du i början på din IT-karriär? Då erbjuder vi dig en unik möjlighet att vara med på framtidens resa och utvecklas i ett konsultbolag som har erfarenhet, kunnande och massor av spännande uppdrag hos de främsta företagen i näringslivet. I utbildningsprogrammet Tomorrow Talent får du utbildning som varvas med kunduppdrag samt kontinuerlig coachning av en senior konsult. Är du en Tomorrow Talent? Kontakta oss idag!

GRATIS E-BÖCKER

Välkommen till Sigmas e-bibliotek. Vi är ett kunskapsföretag och delar gärna med oss. Vi erbjuder dig ett urval av studentlitteratur och fackböcker. Ladda ner hur många du vill, det är helt gratis.

C/O Tomorrow

Vi tror på något större än oss själva, vi tror att vi tillsammans kan skapa en bättre morgondag. Den morgondag som vi vill leva i. Att hitta den smartaste lösningen handlar inte bara om affärer. Därför engagerar vi oss i olika områden och tar ett stort socialt ansvar. 

TJÄNSTER SOM STÄRKER DITT FÖRETAG

Vi har lång erfarenhet inom IT och hjälper ditt företag med alla de kompetenser som behövs för att utveckla nya IT-lösningar eller hantera förvaltning och support. Det kan handla om systemutveckling, produktinnovation, applikationer eller något annat där vårt kunnande inom teknik, strategi, design och kommunikation kommer till sin rätt. Vi löser dina behov och morgondagens utmaningar med innovation och teknik som ligger i framkant.

Värmevärden

Läs om Sigmas helhetsåtagande med ansvar för all Värmevärdens IT, från publik webb till mätvärdes- och kunddebiteringssystem. En långvarig relation som ger effektiva lösningar.

Folksam

Ett intranät som möter medarbetarens behov av information och underlättar arbetet när tempot är högt och kundkontakterna många. Det var utgångspunkterna när Bool by Sigma skapade Folksams intranät med hjälp av plattformen Core, baserad på SharePoint.

Envac

För över 50 år sedan skapade Envac ett unikt system för hantering av sopor genom vakuumteknik. På Sigma är vi stolta över att leverera IT för övervakning av de hypermoderna sopsugssystem som idag erövrat stora delar av världen.