EXPECT A BETTER TOMORROW

Vi tror på en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Det ska vara enkelt i svåra tider

I oroliga tider kan det bli svårt att veta vad som faktiskt gäller på din arbetsplats. Som arbetsgivare vill du såklart kunna leverera tydlig och konkret information som inger trygghet och fortsatt arbetsro. Med Workplace Express får du en fungerande distans-arbetsplats här och nu. Inga onödigheter, bara det viktigaste. Ni får en samlad plats för all nödvändig och snabb kommunikation, den blir navet i er digitala arbetsplats. Just nu bjuder vi dessutom på tre månaders licens.

KOMMUNICERA SNABBT I KRIS

Nu i Corona-tider och även vid andra krissituationer, är det viktigt att nå ut med information på ett snabbt och stabilt sätt. I skolorna behöver elever och föräldrar på ett enkelt sätt få realtidsinformation om läget för att kunna veta vad som pågår, vad som görs på skolan och vad eleverna ska göra. På samma sätt behöver elever och föräldrar kunna återkoppla och ställa frågor till skolan och lärarna.

VÅRA ÅTGÄRDER GÄLLANDE CORONAVIRUSET

Hela världen påverkas av spridningen av Coronaviruset. Självklart följer vi samhällsutvecklingen och agerar utifrån den information och de riktlinjer som ges av myndigheter, regering och WHO, både i Sverige och övriga länder där vi har verksamhet.

Vårt fokus är våra medarbetares välbefinnande och hälsa samt att förhindra smittspridning i samhället.

Vi har kontinuerlig dialog med våra kunder och fortsätter att arbeta i våra olika kunduppdrag och erbjuda våra tjänster som vanligt. Vi har de tekniska förutsättningarna för att kunna arbeta på distans, vilket alla våra medarbetare rekommenderas att göra. Vi gör även om inplanerade möten och träffar till online-möten och träffas digitalt istället. Vi har stor erfarenhet av digitala möten och med lite kreativitet och förståelse så ser vi att detta fungerar mycket väl.

Vi tycker det är viktigt att arbeta som vanligt så långt det är möjligt och fortsätta att göra det som vi är bäst på – hjälpa våra kunder med teknisk kompetens och leverera med kvalitet.

Tomorrow Report

Svenska folket är positivt inställda till IT. 77% tror att vi kan förbättra samhället med hjälp av IT. 969 000 vill jobba inom IT och 44% ser det som en lösning på klimatfrågan.

I undersökningen Tomorrow Report presenterar vi hur svenska folket tänker kring digitalisering, med allt ifrån arbete inom IT&Tech, till mognad för digitala lösningar som AI-politiker och robotpoliser.

Ny omgång av Folksam Tech Talent i samarbete med Sigma Young Talent

Tidigare omgångar av Folksam Tech Talent har blivit succé. Därför satsar nu Folksam på en tredje omgång av det nästan år...

Läs mer

Susanne Erkenmark i paneldebatt på Digital Workplace Summit

I paneldebatten den 26 maj på Digital Workplace Summit som i år hålls helt digitalt, kommer Susanne Erkenmark, Business ...

Läs mer

Sigma och Danir fortsätter samarbetet med Parasportförbundet och blir nu huvudsponsor till Special Olympics Sverige

Sigma och Danir blir huvudsponsor till Special Olympics Sverige. Foto: Special Olympics Sverige Efter att förra året ha ...

Läs mer

INSPIRATION KVINNOR EMELLAN

Sigma Smart Women Society (SSWS) växer och under våren 2020 arrangeras nätverksträffar på inte mindre än åtta olika orter i Sverige. En fantastisk talarlista lockar med många lysande kvinnor som delar med sig av sina intressanta och fängslande erfarenheter, yrkeskunskaper och karriärsresor.

BLI EN AV OSS

I mer än 30 år har vi varit med och digitaliserat världen. Vi är specialister som älskar teknik och hjälper våra uppdragsgivare med nyskapande lösningar varje dag. Det har vi gjort sedan internets barndom, och på vägen har vi byggt en stark och passionerad företagskultur. Något vi är otroligt stolta över. Det går bra nu och uppdragen blir bara fler och fler. Under de närmaste åren kommer vi att skapa arbetstillfällen för minst tusen IT-talanger. Och vi behöver just dig.

TOMORROW TALENT

Är du i början på din IT-karriär? Då erbjuder vi dig en unik möjlighet att vara med på framtidens resa och utvecklas i ett konsultbolag som har erfarenhet, kunnande och massor av spännande uppdrag hos de främsta företagen i näringslivet. I utbildningsprogrammet Tomorrow Talent får du utbildning som varvas med kunduppdrag samt kontinuerlig coachning av en senior konsult. Är du en Tomorrow Talent? Kontakta oss idag!

GRATIS E-BÖCKER

Välkommen till Sigmas e-bibliotek. Vi är ett kunskapsföretag och delar gärna med oss. Vi erbjuder dig ett urval av studentlitteratur och fackböcker. Ladda ner hur många du vill, det är helt gratis.

C/O Tomorrow

Vi tror på något större än oss själva, vi tror att vi tillsammans kan skapa en bättre morgondag. Den morgondag som vi vill leva i. Att hitta den smartaste lösningen handlar inte bara om affärer. Därför engagerar vi oss i olika områden och tar ett stort socialt ansvar. 

TJÄNSTER SOM STÄRKER DITT FÖRETAG

Vi har lång erfarenhet inom IT och hjälper ditt företag med alla de kompetenser som behövs för att utveckla nya IT-lösningar eller hantera förvaltning och support. Det kan handla om systemutveckling, produktinnovation, applikationer eller något annat där vårt kunnande inom teknik, strategi, design och kommunikation kommer till sin rätt. Vi löser dina behov och morgondagens utmaningar med innovation och teknik som ligger i framkant.

Värmevärden

Läs om Sigmas helhetsåtagande med ansvar för all Värmevärdens IT, från publik webb till mätvärdes- och kunddebiteringssystem. En långvarig relation som ger effektiva lösningar.

Folksam

Ett intranät som möter medarbetarens behov av information och underlättar arbetet när tempot är högt och kundkontakterna många. Det var utgångspunkterna när Bool by Sigma skapade Folksams intranät med hjälp av plattformen Core, baserad på SharePoint.

Envac

För över 50 år sedan skapade Envac ett unikt system för hantering av sopor genom vakuumteknik. På Sigma är vi stolta över att leverera IT för övervakning av de hypermoderna sopsugssystem som idag erövrat stora delar av världen.