SIGMA IT ÄR NU NEXER

Efter en succé som varat i över 30 år, med fantastiska resultat i tillväxt och kundnytta, var det dags att ta nästa steg i utvecklingen. Sigma IT blev i början av 2021 Nexer. Ett modernt techföretag med en vision om en bättre framtid.

På Nexer är vi stolta över att leda den digitala förändringen med agila och målmedvetna arbetssätt. Namnet visar på vårt progressiva mindset och vår starka vilja att ständigt röra oss framåt. Alltid ligga steget före och vara förberedda på vad som kommer härnäst.

Vi lanserar vår nya Nexer webb inom kort, till dess så kan du fortsätta att läsa om oss här.

Tomorrow Report

En miljon svenskar vill jobba med IT/Tech. Och hos kvinnor ökar både intresset och det digitala självförtroendet. Men var står svenska folket i frågor kring distansarbete, digitalisering i samhället, Artificiell Intelligens, fake news, digitalt utanförskap och andra aktuella frågor? Och hur skiljer sig svaren mellan män och kvinnor, unga och gamla, storstad och landsbygd?

Svaren finns i den nya Tomorrow Report från Nexer. Där kan du även läsa intressanta och kloka tankar från bl a företagsledare, influencers och forskare som ger sin syn på digitaliseringens möjligheter och eventuella hot. Rapporten går att läsa direkt här på webbplatsen eller ladda ner.

Partnerskap med HashiCorp inom automatisering av framtidens infrastruktur

Nexer Infrastructure är under stark utveckling och tar nästa steg genom att ingå partnerskap med HashiCorp. HashiCorp är...

Läs mer

Accelererar inom strategi och digital transformation

Nexer är ledande inom digitalisering och innovation och hjälper sina kunder med strategi, teknik och kommunikation. Nu r...

Läs mer

Utvecklar och förvaltar Partille kommuns webbplatser

När Partille kommun upphandlade support, förvaltning och utveckling av sina webbplatser valde man Nexers experter inom E...

Läs mer

MICROSOFT COUNTRY PARTNER OF THE YEAR 2020

Vi är väldigt stolta över den hedervärda och prestigefyllda utmärkelsen Microsoft Country Partner of the Year 2020. Utmärkelsen, som delades ut på Microsoft Inspire, visar att vi utmärker oss med vår excellens inom innovation och implementering av Microsoft-baserade lösningar.

Vi ser fram emot att vidareutveckla vårt djupa partnerskap med Microsoft där vi tillsammans kan göra fantastiska insatser.

BIONIC BUSINESS REPORT

Många företag använder inte den väletablerade teknik som redan finns. Vad hindrar dem? Varför har vi inte kommit längre? Sigma Dynamics släppte precis en rapport där några av branschens skarpaste hjärnor tillsammans med Storbritanniens ledande framtidsforskare, Tom Cheesewright, undersöker hur världen och företag kommer att se ut om fem år.

Bioniska företag handlar om att uppnå den perfekta balansen mellan människor och teknik, genom att utnyttja automation och förstärkt verklighet. Om det är någonting vi vet nu, så är det att världen kan förändras snabbare än vi tror. Läs rapporten och skåda in i framtiden.

C/O Tomorrow

Vi tror på något större än oss själva, vi tror att vi tillsammans kan skapa en bättre morgondag. Den morgondag som vi vill leva i. Att hitta den smartaste lösningen handlar inte bara om affärer. Därför engagerar vi oss i olika områden och tar ett stort socialt ansvar. 

INSPIRATION KVINNOR EMELLAN

Sigma Smart Women Society (SSWS) växer och under våren 2020 arrangeras nätverksträffar på inte mindre än åtta olika orter i Sverige. En fantastisk talarlista lockar med många lysande kvinnor som delar med sig av sina intressanta och fängslande erfarenheter, yrkeskunskaper och karriärsresor.

BLI EN AV OSS

I mer än 30 år har vi varit med och digitaliserat världen. Vi är specialister som älskar teknik och hjälper våra uppdragsgivare med nyskapande lösningar varje dag. Det har vi gjort sedan internets barndom, och på vägen har vi byggt en stark och passionerad företagskultur. Något vi är otroligt stolta över. Det går bra nu och uppdragen blir bara fler och fler. Under de närmaste åren kommer vi att skapa arbetstillfällen för minst tusen IT-talanger. Och vi behöver just dig.

Värmevärden

Läs om Sigmas helhetsåtagande med ansvar för all Värmevärdens IT, från publik webb till mätvärdes- och kunddebiteringssystem. En långvarig relation som ger effektiva lösningar.

AMF

Vi levererade en komplett digital arbetsplatslösning till AMF – en lösning som inkluderade både de tekniska och de mänskliga aspekterna av förändringen. Resultatet? AMF har nu en digital arbetsplats som uppmuntrar till samarbete, kreativitet och agila arbetssätt.

Envac

För över 50 år sedan skapade Envac ett unikt system för hantering av sopor genom vakuumteknik. På Sigma är vi stolta över att leverera IT för övervakning av de hypermoderna sopsugssystem som idag erövrat stora delar av världen.

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.