E-Handel

För att e-handel ska vara framgångsrik krävs mer än en attraktiv sajt. Utöver en kvalitativ e-handelsmotor är det viktigt att arbeta med design för bra kundupplevelse, flöden för att hantera mer- och korsförsäljning, koordinering mellan e-handel och fysiska butiker, hantering av mobila och andra digitala kanaler, säkra betalningar, sökmotoroptimering, konvertering med mera.

Unik erfarenhet av helheten

En e-handel bör också utvecklas som en del av den totala affärsstrategin. Det finns många kunniga leverantörer inom området men på Sigma IT Consulting har vi en unik erfarenhet av helheten. Vi är experter på alla delar av e-handeln, allt från analys och design till implementering, drift, support och förvaltning. Vi kan stödja er i den affärsmässiga delen av verksamheten, men givetvis också föreslå vilken teknik som bäst stödjer just er strategi.

Vi arbetar med ett brett spektrum av partners och Best in Class-lösningar – till exempel Sitecore Commerce, Episerver Commerce och Storm – för att kunna möta våra kunders olika behov. Vi hjälper också till att relatera e-handeln till övriga kund- och marknadskanaler, integration mot CRM, kund- och lojalitetsprogram samt kampanjer för att driva trafik till siterna.

UNIFIED COMMERCE BY SIGMA

Unified Commerce är en specialistenhet inom Sigma som levererar allt du behöver för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla alla system som rör digital handel och kunddialog till ett ekosystem som ger en sömlös upplevelse för alla inblandade.

Maverick by Sigma

Maverick är Sigma IT Consultings digitala kommunikationsbyrå. Vi är specialister på att lösa våra kunders kommunikationsbehov genom digitala strategier och att skapa digitala lösningar med kreativ höjd. Våra huvudområden är: Digital Strategy, Change & Learning, Web & Portals och Unified Commerce.

VILL DU VETA MER OM E-HANDEL?

Fredrik Axell, Unified Commerce by Sigma 
fredrik.axell@sigma.se
+46 730 70 01 56

Henrik Askervi, Maverick by Sigma
henrik.askervi@sigma.se
+46 706 89 42 99 

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se