Learning & Change Communication

Kreativa idéer skapar förändring.

intern kommunikation i kampanjform

På Maverick vet vi att det är lika viktigt att kommunicera internt till medarbetarna, som att kommunicera externt till kunderna. Ibland till och med viktigare. Vårt framgångsrecept för att du ska lyckas med utrullning av t.ex. ett nytt IT-system, eller någon annan större förändring, bygger på intern kommunikation i kampanjform. Genom kreativa idéer skapas uppmärksamhet med kommunikation som når ut till företagets medarbetare.

Vi har flera gånger blivit belönade för våra innovativa idéer och de höga effekter som uppnåtts i projekten. Vi är grymt stolta över framgångarna och det taggar oss att fortsätta utvecklas!

MAVERICK BY SIGMA

Maverick är Sigma IT Consultings digitala kommunikationsbyrå. Vi är specialister på att lösa våra kunders kommunikationsbehov genom digitala strategier och att skapa digitala lösningar med kreativ höjd. Våra huvudområden är: Digital Strategy, Change & Learning, Web & Portals och Unified Commerce.

circle-image.jpg

Vill du veta mer om Learning & Change Communication?

Henrik Askervi
henrik.askervi@sigma.se
+46 706 89 42 99

 

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se