App development & Mobility

På Sigma IT har vi god erfarenhet av att jobba med App-utveckling i olika former, men först och främst med Android, IOS och WindowsPhone. Vi kan erbjuda både bred och djup kompetens inom konsultation, implementering och kontinuerligt arbete inom detta område. Genom att tillhandahålla tjänster som integrerar systemutveckling, kvalitetsprocesser och IT-drift kan Sigma bidra till att öka verksamhetens effektivitet och förutsägbarhet vad gäller utveckling, uppdatering och implementering av appar och dess kringtjänster.

Mobility

Vi har länge varit delaktiga i digitaliseringen som pågår runt omkring oss i en rasande fart. Mobility för oss numera en hygienfaktor som genomsyrar mer eller mindre all utveckling.

Mobilitet förändrar hur vi lever och det förändrar hur vi gör affärer idag och i framtiden. Att gå mobilt är inte längre en fråga om, det är snarare en fråga om hur. ”Mobile First”

circle-image.jpg

Vill du veta mer om App development & Mobility?

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se