R&D

På Sigma IT Consulting har vi siktet inställt mot framtidens tekniska lösningar. Vi lägger tonvikten på produktutvecklingstjänster både av inbyggda system (embedded system) och stora komplexa system som utveckling av radiobasstationer, radarsystem, uppkopplade enheter, molntjänster och självstyrande fordon. Ett typiskt R&D-uppdrag omfattar ofta hela kedjan från design, utveckling och verifiering till test och testautomation.

stor potential

Det finns även en stor potential när R&D och IT samsas. Trenden är att allt fler produktlösningar tas fram genom att effektivt kombinera egenutvecklad teknik med standardlösningar och mobila enheter. Vi har bland annat utvecklat ett eget molnbaserat system för att koppla ihop ett stort antal Internet of Things-produkter. Systemet används redan idag av stora företag. Nya användningsområden väntar runt hörnet, som t ex att skapa hållbara digitala städer. Säkert finns det möjlighet att utnyttja den nya tekniken även inom ditt företag.

Är du i behov av förstärkning till ditt företags R&D-avdelning? Då har vi flera olika möjligheter att hjälpa till. Förutom R&D-kompetens inom produktutveckling har vi även specialister som t ex rådgivare, agila coacher, produktägare, systemspecialister/designers, projektledare/scrum-masters, specialister inom continuous integration, utvecklare, testare, testledare och specialister inom testautomation.

circle-image.jpg

Vill du veta mer om R&D?

Ulf Ödesjö
ulf.odesjo@sigma.se
+46 702 14 37 04