Business Intelligence & Analytics

Har du rätt underlag för att fatta rätt beslut? IT har gått från att vara en kostnad och en administrativ funktion till att vara den viktigaste delen av företag och organisationers innovation av sin framtid. Vill du veta hur du med hjälp av ditt företags stora datamängder kan fatta framgångsrika verksamhetsbeslut? Eller på vilket sätt visualiseringsverktyg skapar affärsvärde? Hur du ser helheten i er datamängd?

information stödjer verksamheten

Inom Sigma har vi uppehållit oss med dessa frågor under lång tid och vi hjälper varje dag våra kunder att ta fram smarta lösningar där information stödjer verksamheten och bidrar till framgång.

Mängden av data som idag produceras genom uppkopplade enheter och nya teknologier gör att det pågår en blixtsnabb utveckling där rätt användning av data är nyckeln till framgång. Tiden är förbi då företag kunde ta beslut endast baserat på nuläge och fingertoppskänsla. Informationsmängderna växer och med hjälp av Analytics får hela organisationen möjlighet att ta bättre beslut och i förlängningen bli mer framgångsrik.

En hållbar lösning för beslutsstöd ger dig tid över att faktiskt tolka din data istället för att lägga merparten av tiden på att preparera den. Med Analytics får du inte bara veta var du är idag, du får också veta var du har varit och vart du är på väg. Kombinera det med dagens kraftfulla möjligheter till visualisering och du kan lugnt sätt dig tillrätta i förarsätet.

Vi erbjuder tjänster och färdiga lösningar inom tre huvudområden


- Data Warehouse
- Visualisering av data
- Avancerade Analyser

Vi har kompetensen och vi hjälper våra kunder med att bygga lösningar för exempelvis Datalager, Artificiell Intelligence, Data Science eller Internet of Things, oberoende teknikplattform.

circle-image.jpg

Vill du veta mer om Business Intelligence & Analytics?

Johan Wredin
johan.wredin@sigma.se
073-351 49 58

Beata Ferenc
beata.ferenc@sigma.se
070-413 70 03

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se