Affärssystem med extra allt

Vill du ha bättre inblick i ditt företags affär? Öka lönsamheten genom att arbeta mer effektivt och förbättra produktiviteten? Då kan vi hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att leverera affärssystem baserade på Microsoft Dynamics.

Större insikt i affären

Ett bra affärssystem, eller ERP-system (Enterprise Resource Planning), måste stödja er organisations arbetsprocesser och effektivisera dem. Vi på Sigma IT Consulting arbetar framför allt med affärssystemet Microsoft Dynamics och har gjort så under mycket lång tid. Därför kan vi hjälpa till med allt ifrån ett helhetsåtagande vid till exempel implementering av ett nytt affärssystem, migrering från en generation till en annan och förvaltning av olika generationer av systemet. Vi kan också anpassa systemet utifrån just era behov och utveckla nya funktioner eller integrera nytt med gammalt, samt utbilda er personal i användning av affärs- och ekonomisystem.

Microsoft Dynamics är ett användarvänligt system som ger er organisation en heltäckande lösning för att hantera ekonomi, lager, logistik, processer, personal och beslut. Vi levererar ett affärssystem som ger medarbetare större insikt i affären, får den information de behöver när de behöver den, vilket ökar effektivitet och kvalitet samt ökar möjligheten att hantera förändringar.

Den nya versionen av Microsoft Dynamics ingår i Microsoft Dynamics 365 och är mer än bara ett affärssystem. I systemet ingår också applikationer för hantering av försäljning, kundkontakter, planering av fältarbete, marknadsföring, ja allt du kan tänka dig. Dessa kan läggas till och dras ifrån och kombineras utifrån behov. Systemet kan också kombineras med Microsoft Office 365 och har samma utseende.

Dynamics by Sigma

Dynamics by Sigma är en specialistenhet inom Sigma som levererar affärssystem baserade på Microsoft Dynamics. Vi ökar våra kunders inblick i sin affär och gör dem mer produktiva och effektiva, vilket leder till högre lönsamhet. Genom att förstå kundens processer och verksamhet levererar vi ett affärssystem på Microsoft Dynamics som ger medarbetarna rätt information i rätt tid och därmed möjlighet att utföra sina arbetsuppgifter bättre och mer effektivt.

circle-image.jpg

Vill du veta mer om affärssystem?

Martin Hök
martin.hok@sigma.se
+46 703 693 603

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se