Uppdatering av masterdata på ett enda ställe

Trött på att uppdatera samma information på flera olika ställen? PIM (Product Information Management) och MDM (Master Data Management) innebär hantering av produktinformation och master data, såväl tekniska specifikationer och basinformation, som bilder och säljande texter. Datan lagras i ett centralt system som kopplat ihop med andra system. Det innebär att underhåll och uppdatering av informationen endast behöver göras på ett ställe, vilket är både kostnads- och tidseffektivt.

Med PIM och MDM blir allt lite enklare

På Sigma IT Consulting har vi de mest erfarna konsulterna som går att hitta inom PIM och MDM i Skandinavien, med partnerskap och många års erfarenhet av strategier, implementeringar, processer och förvaltning av marknadsledande plattformar från bland annat Stibo Systems och inRiver. I de lösningar vi bygger integrerar och administrerar vi relationer mellan företagets affärskritiska masterdata. Det gäller till exempel produkter, priser, bilder, filer, kunder och leverantörer samt affärssystem, e-handelsmotorer och ESB/middleware. Med PIM och MDM blir allt lite enklare.

Unified Commerce by Sigma

Unified Commerce är en specialistenhet inom Sigma som levererar allt du behehöver för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla alla system som rör digital handel och kunddialog till ett ekosystem som ger en sömlös upplevelse för alla inblandade.

circle-image.jpg

Vill du veta mer om PIM eller MDM?

Fredrik Larsson
fredrik.larsson@sigma.se
+46 733 20 73 13