PIM OCH HANTERING AV ALL PRODUKTDATA PÅ ETT ENDA STÄLLE

Trött på att uppdatera samma information på flera olika ställen? Att finnas i flera kanaler kräver en central hantering av produktinformation för att underhålls- och uppdateringskostnader inte ska skena iväg. Med Product Information Management, (PIM) får du en lösning för hantering av produktinformation, såväl tekniska specifikationer och basinformation, som bilder och säljande texter. Det innebär att underhåll och uppdatering av informationen endast behöver göras på ett ställe, vilket är både kostnads- och tidseffektivt.

EXPERTER PÅ TVÅ MARKNADSLEDANDE PLATTFORMAR

Vi har många års erfarenhet av PIM-strategier, implementeringar, processer och förvaltning av de marknadsledande plattformarna från Stibo Systems och inRiver. I de lösningar vi bygger säkrar vi att all produktinformation finns samlad på ett ställe och är tillgänglig för dem som behöver den. Dessutom integrerar vi PIM-systemet med företagets andra viktiga system och ser till att produktinformationen publiceras i de rätta kanalerna.

INRIVER PIM - PLATINUM PARTNER

Vi har arbetat länge med inRiver PIM som Platinum Partner och levererat ett 30-tal projekt på plattformen. Genom åren har plattformen haft en imponerande utveckling. Vi rekommenderar inRiver i projekt där användarvänlighet och flexibilitet står högt på kravlistan – och där snabb ROI är viktigt.

Stibo Systems - Enterprise Partner

Vi har varit partner med Stibo Systems sedan 2011 och tillsammans har vi levererat PIM-lösningar på den världsledande plattformen Stibo STEP till kunder som Husqvarna, Ahlsell, Mekonomen, Oatly, Meca m.fl. Plattformen är extremt konfigurerbar utifrån varje kunds unika förutsättningar, utan behov av några individuella anpassningar.

Unified Commerce by Sigma

Unified Commerce är en specialistenhet inom Sigma som levererar allt du behehöver för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla alla system som rör digital handel och kunddialog till ett ekosystem som ger en sömlös upplevelse för alla inblandade.

Vill du veta mer om PIM?

Javier Torres

Javier Torres
inRiver PIM
javier.torres@sigma.se
+46 733 20 73 41

Fredrik-Larsson

Fredrik Larsson
Stibo Systems PIM
fredrik.larsson@sigma.se
+46 733 20 73 13