Plattformar & Partners

För att lyckas att utvecklas de bästa digitala lösningarna krävs det, utöver vår egen kompetens, att vi arbetar med de bästa teknikplattformarna och har de bästa samarbetspartners. Vi har en tydlig strategi gällande val av teknikplattformar där nytänkande och långsiktighet är viktiga. Våra samarbetspartner ska vilja lite extra, vilja utveckla nya smarta lösningarna – precis som vi.

Vi är väldigt stolta över våra partners och glada för våra samarbeten. I flera fall har vi arbetat tillsammans under mycket lång tid och har erfarenhet av många lyckade projekt. Med våra partnerskap ger vi en extra trygghet till våra kunder. Vår strategi är att alltid skapa relationer och jobba långsiktigt. Det gäller både kunder och partners, vilket innebär att vi har god insyn i våra partners framtidsplaner och kan vara med och påverka framtiden.

Våra samarbetspartners uppskattar oss på samma sätt som vi uppskattar dem, och vi är mycket stolta över de fina partnerutmärkelser vi fått.

Microsoft Office 365

Office 365 är konstruerat fö r att kunna anpassas till din verksamhet. Filer som sparas synkas mellan enheterna automatiskt så det går att fortsä tt a där man slutade, oberoende av enhet. Office 365 ger flexibilitet genom verktyg som hjälper dig och alla med arbetare att samarbeta på ett bättre och mer effektivt sätt – när och var ni vill.

Stibo Step

Stibo Step är en plattform för Master Data Management som säkerställer att korrekt information finns inom företaget i en enda databas, och som hanterar och distribuerar korrekt information till hela företaget. Detta gör att ni enkelt hanterar er masterdata i en enda integrerad process.

Microsoft SharePoint

SharePoint är en plattform från Microsoft som används för att skap a webbplatser. Du kan använda den för att på ett säkert sä tt lagra, ordna, dela och få åtkomst till information och dokument från valfri enhet. Enkel kommunikation, dokument- och informat ionsdelning mellan kollegor, partner och kunder.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 är en platform för affärssystem som hjälper er att göra affärer på ett helt nytt sätt. Utnyttja nya möjligheter inom hela organisationen genom att sammanföra medarbetare, data och processer med Microsoft Dynamics 365 – smarta affärsapplikationer som hjälper er hantera och sköta hela verksamheten och engagera er i kunderna på ett bättre sätt.

IBM Maximo

IBM Maximo är en plattform för hantering av fysiska tillgångar inom industrin. IBM Maximo Enterprise Asset Management är ett modulbaserat system som ger dig en omfattande överblick av ditt företags verksamhet – produktion, anläggningar, transport och IT. Du får en helhetsbild över hur tillgångarna används och ett underlag för att kunna styra resurserna i rätt riktigt.

API Pro

API Pro är en plattform för att hjälpa företag att öka driftsäkerheten i sin anläggning. API Pro stödjer underhållsorganisationen med bland annat; finansiella analyser, hitta kritisk information, tekniska analysverktyg och arbetsorderhantering.

AppIoT by Ericsson

AppIoT by Ericsson är en plattform med funktionalitet att hantera enheter och data inom Internet of Things. Det är en öppen plattform och utvecklare kan fritt välja ramverk för att utveckla applikationer med data som presenteras av plattformen.

Formpipe Platina

Formpipe Platina är en webbaserad ECM-produkt (Enterprise Content Management) för effektiv och kvalitetssäkrad hantering av information. Användare av produkten kommer från såväl privat som offentlig sektor, däribland myndigheter, landsting, produktions- och läkemedelsföretag där informationsspårbarhet och strukturella dokumentationsrutiner är av central betydelse. Platina är validerad enligt FDA (US Food and Drug Administration) och i enlighet med rådande ISO-standarder.

Formpipe W3D3

W3D3 är en stabil och kraftfull ECM-produkt (Enterprise Content Management) för informationshantering och effektiva e-tjänster. Med W3D3 skapas ordning och reda bland dokument, ärenden och handlingar.

Formpipe Long-Term Archive

Formpipe Long-Term Archive är en plattform för att bevara digital information under lång tid. I takt med att viktig information flyttas från papper till digital form blir de externa direktiven och lagarna allt mer detaljerade.

Sitecore Commerce

Sitecore Commerce är en plattform för e-handel som är perfekt för varumärken inom B2C, B2B och B2X som säljer online. Sitecore Commerce gör det möjligt att leverera shoppingupplevelser som är formade utifrån en kunds egen interaktionshistorik och kontext.

Episerver Commerce

Episerver Commerce är en plattform för e-handel som skapar bra köpupplevelser genom att använda engagerande innehåll för att lyfta fram produkter. Ta kontroll över kundupplevelsen med en e-handelsplattform som har inbyggda funktioner för innehåll och digital marknadsföring.

Storm Commerce

Storm Commerce är en plattform för e-handel som möjliggör digital handel fullt integrerad med dina befintliga system såsom t ex affärssystem, PIM, CRM, logistik- och betallösningar. Plattformen fungerar som ett Middleware som hanterar data och avancerad affärslogik från underliggande system, och som ger dig möjlighet att addera helt ny affärslogik.

InRiver PIM

InRiver är en plattform som förenklar hanteringen av produktinformation för företag som driver försäljning inom B2C och B2B. Den gör det möjligt att skapa produktberättelser och bra kundupplevelser över alla kontaktpunkter, helt enkelt för att sälja mer, snabbare. InRiver ger struktur, kontroll och förtroende för produktdata, vilket gör det möjligt för marknadsföringsteam att vara effektivare i sitt dagliga arbete.

Episerver

Episerver är en plattform för CMS (Content Management System) som ger era kunder en engagerande och konsekvent upplevelse på olika enheter och mellan besöken. Den stora fördelen med Episerver är att du hanterar innehåll och marknadsföringskampanjer i en och samma vy.

Sitecore

Sitecore är en plattform för CMS (Content Management System) som är byggt från grunden som en integrerad plattform med stöd för globalt, flerspråkigt innehåll och ger den flexibilitet som företag kräver. Enkelt att använda för marknadsförare men också öppet och kraftfullt för IT-team som vill skräddarsy, hantera, integrera och säkra även de mest krävande webbplatser.

QualiWare

QualiWare är en plattform för ledningssystem. Med QualiWare kan du få en adekvat överblick över ditt företags olika processer. Med QualiWare kan du ansluta alla relaterade roller, mål, system och andra företagsrelaterade objekt till dina processer.

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.