INRIVER PIM NÅR UT GENOM BRUSET

För att nå ut genom bruset behöver företag idag vara mer relevanta och tydliga med sitt budskap, varumärke och produkter. InRiver är en plattform som förenklar hanteringen av produktinformation. Sysslar du med försäljning, B2C eller B2B, så gör inRiver det enklare för dig att skapa bra produktberättelser och bättre kundupplevelser vid alla kontaktpunkter med kunden. InRiver ger struktur, kontroll och förtroende för din produktdata, vilket gör det enklare för marknadsförare att vara effektiva. Du kan helt enkelt sälja mer och snabbare.

SIGMA ÄR PLATINUM PARTNER

Sigma är en av inRivers äldsta partners. Vi har stor erfarenhet även av mycket komplexa projekt. Vi kan inRiver PIM och är specialister inom flera olika områden. Framförallt gillar vi den snabba ROI du får i projekten, användarvänligheten och flexibiliteten i plattformen, som har haft en imponerande utveckling.

”Sigma är en av våra mest erfarna Platinum partners och har visat över många år att de kan hantera en rad olika typer av kunder inklusive både B2C inom retail såväl som mer komplexa B2B lösningar. De har med +20 kunder på flera olika marknader utvecklat en bra support organisation för våra gemensamma kunder."

Jesper Larsen, Partner Director EMEA inRiver

MARKNADSLEDANDE OCH GLOBALA PÅ PIM

Dagligen använder marknadsförare inRiver Product Marketing Cloud, en kraftfull och lättanvänd tjänst som höjer kundupplevelsen och gör det snabbare att lansera produkter på marknaden. Hundratals globala företag använder inRiver för att kontrollera flödet av perfekt produktinformation i samtliga säljkanaler. InRiver AB levererar ledande lösningar för Product Information Management (PIM) och har sitt huvudkontor i Malmö och försäljningskontor i Chicago, London, Amsterdam och Stockholm.

Javier Torres

Vill du veta mer?

Javier Torres
Business Unit Manager
javier.torres@sigma.se 
+46 733 20 73 41

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se