STORM COMMERCE – AV E-HANDLARE FÖR E-HANDLARE

Storm Commerce är en unik plattform med brett stöd för de flesta processer och funktioner inom e-commerce. Plattformen är utvecklad och anpassad av e-handlare, för e-handlare och har därför blivit en självklar del av vårt erbjudande.

LÄTT ATT INTEGRERA

Storm Commerce är en headless e-handelsplattform, vilket innebär att den inte har något inbyggt CMS eller frontend-presentation. Du kan fullt ut integrera din e-handel med dina befintliga system som till exempel CMS, affärssystem, PIM, CRM, logistik- och betallösningar med mera. Plattformen fungerar som middleware och hanterar data och avancerad affärslogik från underliggande system, men ger dig även möjlighet att addera helt ny affärslogik.

SPÄCKAD MED FUNKTIONALITET

Med sin moderna API-baserade arkitektur ger Storm Commerce dig de allra bästa förutsättningarna för att tillsammans med ett valfritt CMS skapa framtidens handelslösningar, både för B2C och B2B. Det är marknadens mest avancerade SaaS-tjänst för automatiserad och skalbar digital handel. Fullspäckad med färdiga och konfigurerbara funktioner, designade av ett team som har många års erfarenhet av storskaliga digitala handelslösningar. All utveckling sker på huvudkontoret i Stockholm.

SIGMA KAN STORM COMMERCE


Vi på Sigma har arbetat med Storm Commerce sedan 2016.

"Sigma är en av våra mest erfarna partners med en gedigen och bred kunskap inom digital handel. De har bevisat att de med hjälp av moderna tekniska lösningar har förmågan att stötta våra gemensamma kunder till långsiktiga och framgångsrika affärer"

Michael Hallberg CCO Storm Commerce

Sigma Unified Commerce

Unified Commerce är en specialistenhet inom Sigma som levererar allt du behehöver för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla alla system som rör digital handel och kunddialog till ett ekosystem som ger en sömlös upplevelse för alla inblandade.

Fredrik Axell

Vill du veta mer?

Fredrik Axell
Business Area Manager
fredrik.axell@sigma.se 
+46 730 700 156

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se