Tomorrow Pilot

Sigma Tomorrow Pilots är experter som navigerar i teknikens framkant och ansvarar t ex för trendrapportering, erfarenhetsutbyte och teknikrådgivning. De har koll på morgondagens teknikområden och vill hela tiden utvecklas inom sitt område och dela med sig av sin kunskap – både till kollegor och kunder.

Sigma Tomorrow Pilots

Kollage_Tomorrow_Pilots_2020

Danny Lancaster, Digital Inclusion / Accessibility • Magnus Perman, Data Science • Simon Forsberg, Clean Code & Code Review

Magnus Perman – Data Science

– Jag tycker så klart att data science är ett oerhört spännande område. Det är roligt att företag och organisationer nu börjar använda all den information man har på ett helt nytt sätt t ex genom machine learning och prediktiv analys. Än har vi nog bara sett början på den här utvecklingen. Jag är glad att få engagera mig som Sigmas Tomorrow Pilot inom området.

Simon Forsberg – Clean Code / Code Review

– Jag brinner mycket för kodgranskningar och clean code, vilket är mitt område som Tomorrow Pilot. Man lär sig mycket genom att få sin egen kod kommenterad samt att titta på och kommentera andras kod på sidor som Code Review Stack Exchange, där jag är en av de mest aktiva medlemmarna. Jag lägger minst 2 timmar om dagen på kodgranskning.

Se möjligheterna med GDPR

Fyll i formuläret för att ladda ner en artikel om GDPR.

Vill du också jobba på sigma?

Hos oss får du vara med och digitalisera och transformera spännande delar av svenskt näringsliv.

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se