Case

Vi har många exempel på lösningar som förbättrat verksamheten och affärerna för våra kunder. Vi har case inom e-handel, PIM, MDM, unified communication och digital strategi. Ta en titt på några av de utmaningar som vi är extra stolta över.

TUI

Implementering och support av lösning för omnikanalkommunikation med ett enda gränssnitt (Sigmas Unified Communication).

Spendrups

Sigma hjälpte Spendrups med implementationen av ett helautomatiserat flöde med e-handelsmotor, CMS och PIM-system, samt med integration till affärssystem med optimerat sök och användargränssnitt.

Gunnebo

Sigma har hjälpt Gunnebo med att få ut sina erbjudande på 100 marknader. Dynamiskt content som är lättare att återanvända tillsammans med en komponentbaserad struktur har gett en bättre användarupplevelse för kunderna och möjlighet till förbättrad marknadsautomation och SEO anpassning.

CIQOLA CARPETS

Implementation av Storm Commerce e-handelsmotor med inkluderat PIM-system och Umbraco CMS för sin nya e-handel.

ARNE THURESSON BYGGMATERIAL

Arne Thuresson Byggmaterial lanserade en webbplats för det klassiska skruvvarumärket Grabber® tillsammans med Sigma IT. Den viktigaste funktionaliteten i projektet har varit att bygga ett bra produktsök.

mekonomen

Strategi, projektledning med mera vid införandet av organisations-övergripande MDM- och PIM-lösning.

ahlsell

Strategiarbete, datamodellering och migrering vid implementering av MDM- och PIM-lösning i Stibo Step.

officedepot

Gemensam e-handel, PIM-lösning och kunddatabas när Office Depot och Svanströms integrerades.

camfil

E-handelslösning med mobilt fokus och global samordning av produkt- och marknadsinformation.

husqvarna

Strategiarbete, datamodellering och migrering vid implementering av MDM- och PIM-lösning i Stibo Step.

Fredrik Axell

Vill du veta mer?

Fredrik Axell
Business Area Manager
fredrik.axell@sigma.se 
+46 730 700 156

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer. Med digital spetskompetens skapar vi framtiden redan idag. Vi förvandlar visionära idéer till konkreta strategier. Som kund hos oss ligger du steget före