uc-partners-ehandel-1

PARTNERS E-HANDEL – VI TROR PÅ LÅNGSIKTIGA FÖRHÅLLANDEN

Sigma är en oberoende leverantör och ser alltid till att du får just den lösning som passar dig. Därför har vi flera samarbetspartners, som vi arbetat tillsammans med länge. Vi kan deras produkter och tror på långsiktiga förhållanden.

Storm Commerce

Sigma är Solution Partner till Storm Commerce, vilket innebär att vi kan komplettera Storms e-handelserbjudande och leverera en helhet med allt som behövs i IT-systemväg för webb och e-handel, affärssystem, lagerhantering med mera.

Umbraco

Vi är Gold Partner till Umbraco och har ett tätt samarbete med Umbraco HQ med en direktlina till Umbracos egna support och utvecklar team. Med Umbraco bygger vi lösningar för framtiden, ett smidigt och lätt CMS som är lätt att integrera med såväl e-handelsplattformar som med PIM. Time to market och ROI är någonting som talar för Umbraco som plattform.

Best in Class-lösningar

Vi har ett brett spektrum av partners och Best in Class-lösningar, allt för att möta vår kunders olika behov:
Umbraco på Storm Commerce, Sitecore på Storm Commerce, Epi på Storm Commerce, EPiServer Commerce, Sitecore Commerce

Vi kopplar ihop e-handeln med övriga kund-och marknadskanaler, integrerar mot CRM, kund- och lojalitetsprogram och kampanjer för att driva trafik till sajterna. Sigma kan också uppvisa lyckade projekt inom relaterade delar inom e-handel, såsom produktinformation (PIM, MDM), betallösningar (PCI DSS), CRM och affärssystem (ERP).

De vi samarbetar med är marknadsledande inom sina respektive områden. Tillsammans förverkligar vi visionen om framtidens e-handel!

EPiserver

Sigma har omfattande erfarenhet av EPiServer & EPiServer Commerce, ofta implementerad och integrerad med inRiver PIM, för effektivare hantering av produktinformation.

Microsoft

Sigma är långsiktig affärspartner till Microsoft och utnämndes 2016 till Microsoft Country Partner of the Year.

Sitecore

Sigma är Sitecore Gold Partner och vi har ett nära samarbete i våra leveranser av Sitecores CXM-plattform och e-handelsplattform.

Fredrik-Axell-contact

Vill du veta mer?

Fredrik Axell
Business Area Manager
fredrik.axell@sigma.se 
+46 730 700 156

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer. Med digital spetskompetens skapar vi framtiden redan idag. Vi förvandlar visionära idéer till konkreta strategier. Som kund hos oss ligger du steget före