uc-stod-ehandel-1

E-HANDEL ÄR MER ÄN TEKNIK, VI HJÄLPER DIG MED DE ANDRA DELARNA OCKSÅ

Eftersom vi har arbetat länge med e-handel, vet vi vilka utmaningar en e-handlare ställs inför. Du kanske behöver tillföra kompetens, men vet inte om det är läge att anställa, eller så behöver ni en bättre strategi för hela er e-handelssatsning? Vad är det ni vill uppnå? Kanske vill du bara veta hur väl ni står er i konkurrensen? Här har vi paketerat våra tjänster så att ni lätt kan få hjälp med just det ni behöver för att få er e-commerce att lyfta! Vår mångåriga erfarenhet får ni på köpet.

E-handelskonsulter

När behöver du ta in hjälp? Frågan om när man som bolag behöver ta in ett par extra händer är inte alltid så enkel att besvara. Att anställa en ny person är dyrt, tar tid och risken att det inte funkar och man behöver göra om allting igen finns alltid där. Därför är det enkelt att hamna i en position där man väntar så länge man kan med att anställa fler, där man vill optimera kostnaden till den gräns där ens anställda går på knäna.

E-handelsstrategi

Det kan låta som en självklarhet, men en tydlig strategi kommer vara a och o i en lyckad e-handelssatsning. Handen på hjärtat, visst har du önskat ett facit för att lyckas online? En strategi hjälper dig att hitta ditt "Varför" på din digitala resa.

Establishing your e-commerce business in the Nordics?

Did you know that in the Nordics we have some of the world’s top System Developers? That cash is not king, or that it’s almost 3000 km from the north to south of Scandinavia?

Hur mår din e-handel - Hälsocheck

Du går till tandläkaren en gång om året, du besiktar bilen och medtech är hetare än någonsin. Att arbeta proaktivt, med sin hälsa och med de värdefulla saker du äger känns som en självklarhet. Gäller detsamma med din e-handel? Hur mycket arbetar du proaktivt och hur mår egentligen din e-handel?

3 steg till att konverteringsoptimera din e-handel

Ingen kan ha missat hur viktigt det är med en konverteringsoptimerad sajt där du med enkla medel kan leda kunderna till en konvertering. Konverteringsoptimering blir hetare för varje år som går, men hur gör man egentligen?

Microanalys

Med Microanalys får du tid till att växla upp din e-handel. Genom att kontinuerligt arbeta med microanalyser av din e-handel kan vi optimera arbetet kring e-handel och skapa nya affärsmöjligheter. Läs mer om hur data och analys gör att du ligger steget före.

Strategiworkshop för ledningsgrupper

Ledningsgruppen och VD:n har det högsta ansvaret för företagets mål och framtid, men det är svårt att veta vilka som är de viktigaste frågorna, och framförallt var man ska börja. Ofta är det de operativa frågorna som upptar ledningsgruppen arbete, och sällan får man möjlighet att lyfta blicken och fundera på de viktiga strategierna framåt.

Sofie Hedman

Vill du veta mer?

Sofie Hedman
E-handel, Affärsutveckling, Digital Strategi
sofie.hedman@sigma.se
+46 73 723 79 55

Kontakta oss