uc-inriver-1

INRIVER FÖR SNABBA RESULTAT

Vi arbetar med inRiver PIM av många olika skäl, men framför allt den snabba ROI:n i projekten, användarvänligheten och flexibiliteten i plattformen. inRiver har haft en imponerade utveckling, både som produkt och företag, och vi har levererat över 30 olika projekt på plattformen.

PLATINUM PARTNER MED LÅNG ERFARENHET

Vi som jobbar med inRiver PIM har lång erfarenhet av plattformen och Sigma var ett av de första företagen i Sverige som blev certifierade som partner. Idag jobbar vi nära inRiver som Platinum partner och är med i deras Prime-projekt.

”Sigma är en av våra mest erfarna Platinum partners och har visat över många år att de kan hantera en rad olika typer av kunder, inklusive både B2C inom retail såväl som mer komplexa B2B lösningar. De har med +20 kunder på flera olika marknader utvecklat en bra support organisation för våra gemensamma kunder."


Jesper Larsen, Partner Director EMEA inRiver.

Javier Torres

Vill du veta mer?

Javier Torres
Business Unit Manager
javier.torres@sigma.se 
+46 733 20 73 41

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer. Med digital spetskompetens skapar vi framtiden redan idag. Vi förvandlar visionära idéer till konkreta strategier. Som kund hos oss ligger du steget före