THE PIM ACCELERATOR

Vi har tittat på tidigare kunders behov vad gäller att hantera sitt produkt data, marknadens läge, användares beteende, inköpares krav m.m. och har satt ihop ett attraktivt paket som vi kallar The PIM Accelerator. Genom en fördefinierad projektplan och backlog kan vi garantera en fullt fungerande, anpassad och värdefull PIM lösning på bara 10 veckor . I samarbete med vår plattformspartner, Stibo Systems erbjuder vi på Nexer (fd Sigma IT) denna skräddarsydda, best practice lösning, för att ni snabbt och kostnadseffektivt ska kunna få upp ett PIM system.

VEM ÄR PIM ACCELERATORN FÖR?

Ni har ett behov av att snabbt få upp en PIM-lösning till en rimlig kostnad, för att senare kunna anpassa och bygga efter behov. Ni vill ha en lösning som är skalbar, såväl funktionellt som avseende volym.

Ni önskar handla upp det bästa PIM-systemet på marknaden men inser också att ni i framtiden vill att samma system behöver kunna hantera andra datadomäner, såsom kundmasterdata och leverantörsmasterdata.

Ni vill kunna se när ni kan räkna hem investeringen av ett nytt PIM system genom att veta hur mycket det kommer kosta er och när ni kan börja använda det i praktiken.

Ni har som en del av er MDM-strategi bestämt er för att köpa in ett MDM-system och ser att PIM-Acceleratorn skulle vara en ypperlig MVP (Minimal Viable Product) för att snabbt få upp en fungerande lösning som ni kan anpassa vidare utifrån era unika behov.

Ni vill kickstarta ert "Stibo STEP" projekt och inser att detta är den perfekta grundlösningen att bygga vidare på – fas 1 för ert MDM projekt.

Läs mer om The PIM Acccelerator

Fyll i formuläret för att få en mer omfattande presentation eller kontakta oss för att boka in ett möte.

 

Stibo STEP Product MDM är PIM med extra allt

Lösningen är baserad på Stibo Systems världsledande plattform Stibo Systems Enterprise platform STEP. Med Stibo Systems Product MDM får du en centraliserad lösning för att hantera produktinformation effektivt och strategiskt. Återförsäljare och andra externa parter kan också syndikera sin produktdata till systemet på ett säkert och effektivt sätt med den kompletterande tjänsten PDS. Genom att arbeta med produktinformation på en "multidomän" MDM-plattform som Stibo Systems' tänker du ett steg längre och får PIM med extra allt.

Anna-Enarsson

Vill du veta mer?

Anna Enarsson
Marketing Director
anna.enarsson@nexergroup.com 
+46 709 800 847

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer – framtidens techbolag. Med digital spetskompetens inom strategi, teknik och kommunikation skapar vi framtiden redan idag. Som kund hos oss ligger du alltid steget före.