THE PIM ACCELERATOR

I samarbete med Stibo Systems kan vi på Sigma med vår PIM-accelerator erbjuda en skräddarsydd lösning för att snabbt och kostnadseffektivt få upp ett PIM-system på 10 veckor. Vi har tittat på tidigare kunders behov, marknadens läge, användares beteende, inköpares krav m.m. och har satt ihop ett attraktivt paket där vi kan garantera en fullt fungerande, anpassad och värdefull lösning till ett fast pris och med fördefinierad projektplan.

VEM ÄR PIM ACCELERATORN FÖR?

Ni har ett behov av att snabbt få upp en PIM-lösning till en rimlig kostnad, för att senare kunna anpassa och bygga efter behov. Ni vill ha en lösning som är skalbar, såväl funktionellt som avseende volym.

Ni önskar handla upp det bästa PIM-systemet på marknaden men inser också att ni i framtiden vill att samma system behöver kunna hantera andra datadomäner, såsom kundmasterdata och leverantörsmasterdata.

Ni vill kunna se när ni kan räkna hem investeringen av ett nytt PIM system genom att veta hur mycket det kommer kosta er och när ni kan börja använda det i praktiken.

Ni har som en del av er MDM-strategi bestämt er för att köpa in ett MDM-system och ser att PIM-Acceleratorn skulle vara en ypperlig MVP (Minimal Viable Product) för att snabbt få upp en fungerande lösning som ni kan anpassa vidare utifrån era unika behov.

Ni vill kickstarta ert Stibo STEP projekt och inser att detta är den perfekta grundlösningen att bygga vidare på – fas 1 för ert MDM projekt.

Läs mer om The PIM Acccelerator

Fyll i formuläret för att få en mer omfattande presentation eller kontakta oss för att boka in ett möte.

 

Stibo STEP Product MDM är PIM med extra allt

Lösningen är baserad på Stibo Systems världsledande plattform STEP. Med Stibo STEP Product MDM får du en centraliserad lösning för att hantera produktinformation effektivt och strategiskt. Återförsäljare och andra externa parter kan också syndikera sin produktdata till systemet på ett säkert och effektivt sätt med den kompletterande tjänsten PDS. Genom att arbeta med produktinformation på en multidomän MDM-plattform som Stibo Step tänker du ett steg längre och får PIM med extra allt.

Anna-Enarsson

Vill du veta mer?

Anna Enarsson
Marketing Director
anna.enarsson@sigma.se 
+46 709 800 847

Kontakta oss

Expect a better tomorrow

Sigma is a leading consulting group with an objective to make our customers more competitive. Our means is technological know-how and a constant passion for finding better solutions. We are 4,600 employees in fourteen countries. Sigma is owned by Danir, held by the Dan Olofsson family.

The Danir Group
CONTACT

Nexer/Sigma IT, Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg, Sweden info@sigma.se

Nu har Sigma IT blivit Nexer. Med digital spetskompetens skapar vi framtiden redan idag. Vi förvandlar visionära idéer till konkreta strategier. Som kund hos oss ligger du steget före