VAD ÄR PIM?

Information är en strategisk och värdefull tillgång, och bör behandlas därefter. Om du finns i flera kanaler tjänar du på att samla all produktinformation centralt, annars skenar kostnaderna för att underhålla och uppdatera informationen lätt iväg. Med ett Product Information Management (PIM)-system får du en lösning som hanterar all produktinformation, såväl tekniska specifikationer och basinformation, liksom de bilder och texter som krävs för att attrahera målgruppen, på ett och samma ställe.

FÖRDELARNA MED PIM

PIM-system hanterar processer, ansvar och information om dina produkter centralt. Alla ändringar överförs i realtid till alla dina kanaler: e-handeln, webben, kataloger och mobila kanaler. Resultatet blir rätt information överallt; rätt texter, rätt bilder och rätt metadata. Du och dina kunder kan lita på att allting stämmer.

Ett normalt PIM-projekt betalar sig snabbt eftersom det sparar ca 30% av arbetstiden för att hantera produktinformation. Du ökar dessutom din konkurrenskraft genom att korta din time to market.

HANTERA ALL DATA PÅ ETT STÄLLE

Ett PIM-system passar dig som tycker det är ineffektivt och osäkert att behöva uppdatera samma information på flera olika ställen. Du gör alla ändringar på ett ställe, och det blir sedan korrekt och enhetligt i alla dina kanaler, på samtliga språk. Du sparar både tid och kostnader!

Vill du veta mer?

Fredrik Larsson

Fredrik Larsson

Stibo Systems, PIM
+46 733 20 73 13

fredrik.larsson@nexergroup.com 

Javier Torres

Javier Torres

InRiver, PIM
+46 733 20 73 41

javier.torres@nexergroup.com