UNIFIED COMMUNICATION – EN KOMPLETT LÖSNING FÖR DIN OMNIKANALKOMMUNIKATION

Idag har företag ofta olika system för olika typer av kommunikation med sina kunder. Vi på Sigma Unified Commerce har tagit fram en komplett lösning som vi kallar Unified Communication, med syftet att samla och få ihop all din kommunikation på ett ställe – med ett enda gränssnitt för din verksamhet och era kunder!

En röst i alla kanaler

Unified Communication är en lösning som kan appliceras på de flesta behov kopplade till kommunikation med kund eller andra aktörer. Tjänsten ger dig möjlighet att leverera ett och samma budskap eller dialog – oavsett kanal. Vi har API för e-post, SMS, Push Notifications, Twitter och Facebook. Unified Communication är en generisk plattform som levereras som en multikanal-tjänst i egna hallar.

Se vår video om Unified Communication

Vill du ha mer information? Ladda ner vårt white paper

Läs mer om Unified Communication och om den kompletta lösningen, hur den fungerar och vad du kan få för resultat.

Effektivisera processer kring kundkommunikation

Du kan integrera Unified Communication med dina andra system så som CRM- och kundservicesystem. Vi anpassar utifrån ditt behov. Tack vare detta är det många typer av processer som kan effektiviseras med hjälp av Unified Communication. Exempel på det är:

• Kundservice; fråga och svar med full spårbarhet och kontroll, som skapar möjlighet till proaktiv informationshantering.
• Orderprocesser kopplade till e-handel och postorder; bekräftelser, lösenord, leveransinformation mm.
• Kundkommunikation; såväl masskommunikation som individuell kommunikation och både manuell och autogenererad dialog.
• Mobil marknadsföring; erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om merförsäljning i mobilen för förbättrad reseupplevelse i vårt infoblad.

Automatisera din kommunikation med AI

Med Unified Communication kan du nu också, med hjälp av AI, få en lösning som hjälper dig automatisera din kommunikation. Vår senaste integration för AI är en kundtjänst-bot och chatt-bot som kan kategorisera inkommande frågor, skapa mallar för hur olika svar ska se ut, för att sedan skicka automatiska svar tillbaka. AI är en lösning som lämpar sig väl för verksamheter där kundtjänst tar stor plats, och där många inkommande frågor är av samma karaktär. Vi på Sigma Unified Commerce kan leverera en multikanalslösning där AI är en potentiell väg in för dig som vill effektivisera kunddialog.

Läs mer om AI och automatiserad kommunikation för kundtjänst i vårt infoblad.

Fördelar med Unified Communication

 • Din verksamhetspersonal behöver inte hålla koll på olika system för att veta vad som sagt i olika dialoger med era kunder.
 • Lösningen effektiviserar interna processer.
 • Ger en bättre samling av kommunikation vilket resulterar i möjlighet till merförsäljning.
 • Dina kunder upplever en förbättrad service när all kommunikation finns på ett ställe = nöjdare kunder!

Proaktiv informationshantering i resebranschen

Vår lösning ger dig möjligheten att ha hela din sälj- och kunddialog på samma ställe. Den löser såväl inkommande som utgående dialog och såväl manuell som autogenererad dialog. Unified Communication är därför också en komplett lösning för dig som vill kunna styra hur exempelvis mail och sms ska skickas ut vid ett visst datum till en specifik grupp med människor. Via en portal får du en komplett översikt över alla meddelanden, såväl historiska som aktuella. Du kan när som helst gå in och manuellt hantera en dialog med en specifik kund, en grupp av kunder eller samtliga kunder.

Läs om hur Unified Communication kan användas i resebranschen.

Läs om hur TUI använder Unified Communication

Omnikanalkommunikation för medborgardialog

Genom möjligheten att samla all kommunikation, är vår lösning också lämplig för medborgardialog och avbrottskommunikation i kommunal verksamhet. Detta eftersom du kan skicka både manuell och automatisk gruppkommunikation, samt hantera svaren på denna på ett och samma ställe.

Läs mer om hur Unified Communication kan appliceras i kommunala tjänstebolag.

Milos Rajkovic

Vill du veta mer?

Milos Rajkovic
Business Unit Manager
milos.rajkovic@nexergroup.com 
+46 733 233 098

Kontakta oss